Ангел Джамбазки: Наши евродепутати ще гласуват за спирането на строителството на АМ „Струма“

14-11-2019           

В Европейския парламент е внесена петиция, която има за цел спирането на строителството през Кресненското дефиле. Една група изнудвачи с българско гражданство и маскирани като зелени, се опитват да попречат на изграждането на тази част от АМ „Струма“. Те защитават чужди интереси и искат да попречат на България да завърши проекта. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

Той предупреди, че ако се уважи тяхното искане, всяко едно българско семейство ще трябва да плати около 2500-3000 лева разноски.

„Гласуването на петицията предстои другата седмица. В негова подкрепа ще има и български гласове, което не ме изненадва. Следващата седмица ще стане ясно кои са тези евродепутати, които ще го подкрепят. Те ще гласуват срещу българския интерес“, прогнозира Джамбазки.

„Ако бъде спряно европейското финансиране по този важен проект, ще трябва да върнем парите и да доплатим остатъка от сумата“, изрази опасенията си евродепутатът. Джамбазки допълни, че за пореден път сме свидетели как български граждани работят срещу държавата си.

Той предупреди още, че тази петиция ще бъде използвана срещу нас.

Евродепутатът определи вносителите на петицията като зелените изнудвачи и рекетьори. „Те пречат да се развият Банско и Витоша. Тези хора налагат екологичен терор. Това е новият болшевизъм“.


Анкета

Ще си купите ли елха за Коледа?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.