Лечков настоява: Ще ръководя футбола до 2022-а

15-11-2019           

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков даде специално интервю за dsport и Спортното шоу на Дарик, в което внесе допълнителна яснота в неочакваното му намерение да остане начело на БФС, въпреки че първоначално се смяташе, че Михаил Касабов ще води футболната централа до свикване на извънредно заседание, което да определи ново ръководство на родния футбол.

Пред Томислав Русев Лечков заяви, че е готов да ръководи БФС до края на мандата, който приключва в началото на 2022 година. Бившият футболист каза, че няма никакво намерение да свиква извънредно заседание и призова желаещите да го направят, да следват устава. Той уточни, че няма намерения да се кандидатира за президент на БФС, но има желание да довърши мандата заради гласуваното доверие от „500-600 клуба“.

На първият въпрос от Томислав Русев как да се обръща към него, Лечков отговори: „Господин първи вицепрезидент и господин Лечков, нищо не се е променило за мен. Правя едно разграничение, че трябва да говорим за футбол на клубно ниво, на национално ниво, организационно и така нататък. Искам да казваме нещата с истинските им имена.“

Източник: fakti.bg


Анкета

Подкрепяте ли да се плащат данъци за апартаментите в Airbnb?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.