Псуващият депутат от Петрич се връща на работа

15-01-2020           

Депутатът от ВМРО от Петрич Стоян Божинов днес ще се появи в парламента след като стана известен като грубо псуващ и хвърлящ жестоки обиди по общинар. Скандалът в общинския съвет в Петрич, при който депутатът псува общински съветник, не спира да тресе града. Грозната сцена се е разиграла на едно от последните заседания на съветниците. На него депутатът Стоян Божинов изпусна нервите си и скочи с остри обиди срещу общинар. По този повод хора от Петрич поиската оставката му и започнаха и подписка.

Гражданите на Петрич бяха силно възмутени от държанието на местния народен представител и искаха неговата оставка. Депутатът от ВМРО Стоян Божинов изпусна нервите си в залата на Общински съвет – Петрич. Той отправи недопустими обидни квалификации към общинския съветник от ГЕРБ Светослав Шарков, наричайки го „боклук“ и „мръсно ко**ле“ пред пълна зала съветници, журналисти, камери и граждани. Това предизвика остра реакция на присъстващите и на гражданите. Председателят на ОС Георги Тренчев припомни на Божинов, че той също е работил като съветник с колегата, който днес обижда.

С непознато досега самочувствие Стоян Божинов демонстрира поведение, което един народен представител не би следвало да има, а обществото НЕ трябва да търпи и толерира. Още повече, че именно Божинов като съветник и политически лидер винаги е говорил за морал и принципи. Това ли са неговите? Морално и принципно ли е да наречеш „боклук“ и мръсно к***ле бивш свой колега? Това ли е лицето на Петрич и област Благоевград в 44-то Народно събрание? Това ли е общинският лидер на ВМРО – Петрич?", заявяват те в поредната си декларация.

Гражданите на Петрич искат оставката и реакция от страна на политическото ръководство на ВМРО за обидите и поведението на техния народен представител, пише Пик.


Анкета

Ще изкара ли мандата си правителството Борисов 3?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.