Анализи

Настимир Ананиев: Самолетът с мигрантите от Виена не беше скрит

   
Настимир Ананиев: Самолетът с мигрантите от Виена не беше скрит

Самолетът с мигранти не беше скрит.  Едни хора, които се опитват да всяват страх, бяха на летището и се опитаха да произведат тежка дезинформация. Проблемът, който се случи на летището вчера, се пренесе в парламента днес. Чухме едни тежки внушения от ИТН и БСП, които целяха да внушат страх. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Настимир Ананиев,  зам.-председател на ПГ на ПП-ДБ.

Вчера на българското летище са кацнали 25 човека. Миналата година имаме 566 екстрадирани от България, а сме приели само 113, уточни Ананиев.

Добрата новина била, че в Европа е договорен пактът за миграция, който ще се подпише през април. Според документа хората, които влизат през една държава, няма да остават в нея, а всички европейски държави солидарно ще поемат този натиск. Ще  бъде базирано на големината на държавата.

Българската граница ще бъде най-защитена в целия ЕС, защото и Германия, и Франция, и Австрия ще имат интерес границата ни да е защитена, за да не влизат мигранти, които да стигат до техните държави, каза още Настимир Ананиев.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14