Шоу

Млекарският бос Димитър Зоров омъжва щерка си за Кирил Десподов

   
Млекарският бос Димитър Зоров омъжва щерка си за Кирил Десподов
  google

След края на футболния сезон близки и приятели на футболист №1 на България Кирил Десподов очакват да получат покани за сватбата с годеницата му – 3 години по-възрастната Силвия Зорова, щерка на кашкаваления бос Димитър Зоров, коментират негови бивши съотборници пред „България Днес“. Очаква се футболистът и изгората му да се венчаят през лятото.

Влюбените вече живеят заедно в Солун, където нападателят играе за местния ПАОК. Младите живеят в луксозна къща край морето, но според запознати имотът е купен от бащата на момичето, бизнесмена Димитър Зоров. Той е сочен за най-сериозния играч в бизнеса с мляко и млечни продукти в България, има и други начинания.

Самият Десподов хвърли бомбата за годежа си по време на награждаването му за Футболист на годината за 2023 само преди дни. Тогава той не каза коя е дамата на сърцето му и само най-близките му знаеха за нея. Кирил и Силвия са заедно, откакто футболистът премина в Лудогорец, а запознанството им станало в софийско заведение, докато Десподов е на лагер с националния отбор. Скоро Силвия започнала да прекарва доста време в Разград, а двамата дори не се криели и ходели по заведенията в столицата на Лудогорието. За техен късмет в тихия град никой не разпознал коя е дамата до звездата на отбора им и така връзката им остана скрита дълго време.

Самата г-ца Зорова стана по-известна през лятото на 2018 г., когато на Околовръстното шосе на София помете камион на „Чистота“ барабар с двама мъже, които миеха с маркучи. Месец по-късно единият от пострадалите почина. За случая Силвия Зорова получи ефективна присъда.

Година по-късно щерката на агробизнесмена се озова и в списък на Държавен фонд земеделие за „къщи за гости“, от който получила 391 160 лева за реконструкция на съществуващ хотел за селски туризъм и за закупуване на оборудване за обновяване на постройката край семейната мандра във Врачанския Балкан, построен още през 1997 г. Заради открити нарушения в европроектите тя трябваше да върне всичките пари.

Въпреки тези несгоди младите Десподов и Зорова са много влюбени и не могат един без друг. За момента няма яснота къде точно ще бъде сватбата. Предположенията са, че тя ще се проведе първо в България, където футболистът и изгората му ще сключат граждански и църковен брак. След това двамата ще се върнат в Гърция, където ще вдигнат луд купон с най-близките си роднини и приятели.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14