Шоу

Ники Михайлов поиска ръката на Николета Лозанова

   
Ники Михайлов поиска ръката на Николета Лозанова

Николай Михайлов поиска ръката на дългогодишната си половинка Николета Лозанова, около месец след раждането на първото им общо дете - дъщерята Борислава (кръстена на дядо си по бащина линия), пише tialoto.bg.

Бившата плеймейтка се похвали с голям и доста бляскав диамантен годежен пръстен, изящно прилягащ на безименния пръст на лявата ѝ ръка. От публикацията в Instagram се вижда, че той е изработен от известната бижутерийна марка Tiffany & Co, любима на богатите и известните.

Сексапилната брюнетка е споделила един черно-бял и един цветен кадър на новото си, скъпоценно бижу, като на първия се вижда и част от най-голямото ѝ бижу - личицето и ръчичката на новороденото бебе на двойката.

Николета е тагнала и доскорошния вратар на ФК "Левски" на снимката, а от емотиконите, с които той е коментирал поста става съвсем ясно, че майката на детето му скоро ще се готви да става булка за втори път.

Припомняме, че в миналото Лозанова беше омъжена за друг бивш футболист, а именно Валери Божинов, от когото има 12-годишна дъщеря Никол, за рождения ден на която пък гордата майка вдигна голям купон.

Любопитна подробност е, че плеймейтката Николета имаше връзка с Михайлов далеч преди да срещне Божинов, а след развода си с Валери, тя отново се събра с „любовта на живота си“, както неведнъж е описвала Николай. Въпреки това двамата бивши футболисти си останаха в близки приятелски отношения.