Шоу

Джон Малкович отново е в България

   
Джон Малкович отново е в България

Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович отново пристигна в България, но този път тайно кацна у нас вчера по обяд. На ВИП терминала на летище София деецът бе посрещнат от екип на Народния театър „Иван Вазов“.

Екип на „Телеграф“ успя да го заснемем точно при пристигането му.

Актьорът пристигна с един куфар и изглеждаше в радостно настроение, радвайки се на слънцето и на топлото време в София. Малкович отново демонстрира собствения си стил, заложил на бежов панталон, блуза и елек в малко по-тъмен нюанс, шалче в същата цветова гама и червени маратонки за акцент.

Джон Малкович пристигна тайно в България - 2

Джон Малкович пристигна тайно в България - 3

На летището той получи подаръчна торбичка от Народния театър „Иван Вазов“, но така и не стана ясно какво има в нея. По всяка вероятност са подаръци за пристигането на големия актьор.

"Пристигна у нас за актьорски кастинг, но на този етап не бихме искали да разкриваме и коментираме повече“, потвърдиха пред „Телеграф“ от екипа на Народния театър.

През февруари 2023 г. Джон Малкович бе у нас като актьор и игра спектакъла „В самотата на памуковите полета“ заедно с Ингеборга Дапкунайте. В края на юли същата година стана ясно, че той ще постави на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ провокативната пиеса на Бърнард Шоу "Оръжията и човекът", която по първоначален план трябва да бъде с премиера ноември тази година. По всяка вероятност именно постановката е наложила идването на Малкович у нас, за да избере актьорите, с които иска да работи тук.