Новини

ДПС се похвали как Пеевски и Борисов работят в тандем

   
ДПС се похвали как Пеевски и Борисов работят в тандем

В рамките на 20 минути днес следобед пресцентърът на ДПС изпрати две публикации и няколко снимки за съвместната работа на Делян Пеевски и Бойко Борисов.

Едното прессъобщение гласи:

"Обещано и изпълнено! Това заявиха лидерите на ДПС и ГЕРБ Делян Пеевски и Бойко Борисов по време на среща с представители на миньорите и синдикатите и министъра на енергетиката.

Днес в парламента с гласовете на депутатите от ГЕРБ и ДПС гарантирахме непрекъснатата работа на миньори и енергетици в Маришкия басейн.

Миньорите поискаха и гаранция, че средствата, отпуснати днес, ще бъдат използвани по предназначение. От страна на парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС поехме категоричен ангажимент и ще изискваме непрекъснато информация за развитието на процеса от министъра на енергетиката и от ръководството на мините".

Другото прессъобщение е със заглавие "Делян Пеевски и Бойко Борисов се срещнаха с кмета на Ямбол Валентин Ревански". В него четем:

"Председателите на ДПС и ГЕРБ Делян Пеевски и Бойко Борисов обсъдиха с кмета на Ямбол Валентин Ревански проблемите пред общината. В разговора в Народното събрание участваха и вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова, министърът на отбраната Атанас Запрянов и председателят на Комисията по отбрана Христо Гаджев.

Акцент в разговора беше строителството на българската военна база в Кабиле. Кметът Ревански подчерта, че реализацията на проекта се бави много, а е от изключителна важност за националната ни сигурност и евроатлантическата ориентация на страната. Въпреки че проектът е бил изведен като приоритетен за правителството на Николай Денков, до момента нито 1 лев не е даден за реализацията му".

Кметът Валентин Ревански е отчел, че "обещаното от правителството “Денков” дофинансиране на оборудването за болницата в Ямбол също не е е изпълнено".

"Министрите поеха ангажимент за максимално бързо съдействие и решаване на посочените въпроси. Готови сме да съдействаме изцяло на служебния кабинет по приоритетни теми, които касаят пряко подобряване условията и качеството на живот на българските граждани, подчертаха представителите на правителството" - пише още в публикацията на пресцентъра на ДПС.