Шоу

Мария Бакалова снима във филм с Райън Рейнолдс и Кенет Брана

   
Мария Бакалова снима във филм с Райън Рейнолдс и Кенет Брана

Apple и Skydance обявиха четирима от актьорския състав на приключенския екшън Mayday със сценаристи и режисьори Джонатан Голдщайн и Джон Франсис Дейли: Мария Бакалова (Борат), Марчин Дорочински (Мисията невъзможна - Смъртно наказание, първа част), Ловел Адамс-Грей (Power Book II: Ghost) и Кларк Джонсън (The Wire), пише Deadline.

Подробностите за сюжета на филма и ролите им са в тайна. Както вече беше обявено, Райън Рейнолдс и Кенет Брана са водещи в проекта, базиран на оригинален проект на Голдщайн и Дейли, който е разработен съвместно със Skydance.

Това е първото партньорство между Apple и Skydance Media, Mayday се продуцира от Дейвид Елисън, Дана Голдбърг и Дон Грейнджър от Skydance, заедно с Рейнолдс, Ашли Фокс, Джони Паризо и Патрик Гуинг от Maximum Effort. Голдщайн и Дейли също са продуценти, а Карин Сейдж наблюдава проекта за Skydance.

Номинирана за "Оскар", известна с участието си във филми като "Борат" и "Тела", Бакалова се снима във филма на Джери Зайнфелд "Unfrosted", както и във филма за Доналд Тръмп "The Apprentice", който ще има премиера в Кан, наред с много други проекти, посочват от Deadline.