Свят

Тръмп: Байдън се съюзи с Хамас срещу Израел

   
Тръмп: Байдън се съюзи с Хамас срещу Израел

Бившият американски президент Доналд Тръмп отново намери повод да разкритикува настоящия стопанин на Белия дом Джо Байдън. Причина този път беше решението на Вашингтон да преустанови временно военната си помощ за Израел заради заканата на Тел Авив да атакува град Рафа, който се намира на границата на ивицата Газа с Египет.
Според Тръмп по този начин Байдън е взел страната на ислямисткото съпротивително движение „Хамас“.

Корумпираният Байдън току-що заяви, че ще спре военните доставки за Израел, които продължават да се борят да заличат терористите от „Хамас“ в Газа, написа той в собствената си социална мрежа Truth Social.

Тръмп също така припомни, че групировката е отговорна за смъртта на хиляди цивилни жертви и бебета, както и че все още държат и американски заложници, ако „все още са живи“.

И въпреки това, корумпираният Джо се позиционира редом до тези терористи, точно както зае позицията на радикалните тълпи, които окупират нашите университетски кампуси, като се има предвид, че неговите донори ги финансират, каза Тръмп и допълни, че „Байдън е слаб, корумпиран и води света директно към Трета световна война“.

След това Тръмп за пореден път заяви, че ако той беше президент, конфликтите в Украйна и Близкия изток нямаше да се случат.