Бъдещо развитие на глобалния пазар за съхранение на стволови клетки в периода 2019 - 2024 г.

14-01-2020           

Новото глобално съхранение на стволови клетки включва около 420 хил. единици през 2016 г. Регионът и основният механизъм за съхранение е относително концентриран, основен в Северна Америка и Китай, показва доклад на Research Trades.
Натрупаното съхранение на стволови клетки има голяма връзка с местното икономическо и медицинско ниво. По последни данни към 2016 г. натрупаното хранилище е около 4300 хил. единици.
Северна Америка е с най-голяма концентрация на съхранение на стволови клетки, с пазарен дял около 38%; Китай заема второто място с пазарен дял от 33%.
Таксата за съхранение е с нарастваща тенденция, от 2381 щатски долара / единица през 2012 г. до 2991 щатски долара / единица през 2016 г .; средната такса за съхранение около 3000 щатски долара за единица през 2016 г. Брутният марж има подобна тенденция с таксата за съхранение и е около 76,5% през 2016 г.
Предстои положително развитие в съхранението на стволови клетки; таксата за съхранението ще продължи да се увеличава. Технологията и индустрията ще се развиват все по-бързо.
Глобалният пазар на банки за стволови клетки се оценява на 1380 милиона щатски долара през 2018 г. и се очаква да достигне 2110 милиона долара до края на 2024 г., нараствайки от 7,3% между 2019 и 2024 година.
Азиатско-тихоокеанският регион ще заеме по-голям пазарен дял през следващите години, особено Китай, също така и бързо развиващите се региони на Индия и Югоизточна Азия.
Северна Америка, особено Съединените щати, ще продължат да играят важна роля, която не може да се пренебрегне. Съединените щати лесно ще могат да повлияят на тенденцията на развитие на съхранението на стволови клетки. Европа също играе важни роли на глобалния пазар.
Този доклад проучва състоянието на пазара на банките за стволови клетки и перспективите на глобалните и основните региони, от гледна точка на страните, типовете продукти и крайните индустрии; той анализира най-добрите участници на глобалния пазар и разделя пазара на банките за стволови клетки по вид продукт и приложения / крайни отрасли.

Докладът обхваща

CCBC
CBR
ViaCord
Esperite
Vcanbio
Boyalife
LifeCell
Crioestaminal
RMS Regrow
Cordlife Group
PBKM FamiCord
cells4life
Beikebiotech
StemCyte
Cryo-cell
Cellsafe Biotech Group
PacifiCord
Americord
Krio
Familycord
Cryo Stemcell
Stemade Biotech

Пазарен сегмент по региони, обхваща: Северна Америка (САЩ, Канада и Мексико), Европа (Германия, Франция, Великобритания, Русия и Италия), Азиатско-тихоокеански (Китай, Япония, Корея, Индия и Югоизточна Азия), Южна Америка (Бразилия, Аржентина, Колумбия), Близкия изток и Африка (Саудитска Арабия, ОАЕ, Египет, Нигерия и Южна Африка)
Пазарен сегмент по вид, обхваща: стволова клетка от пъпна връв, ембрионална стволова клетка, стволова клетка за възрастни.
Пазарен сегмент по приложения, може да бъде разделен на: Терапия на заболяванията, здравеопазване

За Research Trades:

Research Trades има екип от експерти, който работи по предоставяне на изчерпателен анализ, свързан с пазарни проучвания на глобална основа. Този всеобхватен анализ се получава чрез задълбочено проучване на текущите тенденции и предоставя прогнозни данни за бъдещите оценки, които могат да бъдат използвани от различни организации за целите на растежа.


Анкета

Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас


       Виж резултатите

Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.