Илиян Василев: Изтеглят Пеевски, заместник ще му е олигарх близък до Борисов и Доган

25-02-2020           

Започна операцията по пунтамарното изтегляне на Пеевски и заместването му с друг подходящ. За тази роля кастинг няма да има. Определен е човекът. Известен олигарх близък до Борисов и Доган.

Ролята на Пеевски е именно на ковчежник на паралелната държавата, която е пленила цялата държава. Това са отделни канали на свързаност, на влияние, на парични потоци, на кадруване, резултатите от което от време на време виждате "в ефир".Системата има нужда от своя "Пеевски", преди беше Цветан Василев, след Пеевски ще бъде Олигархът Х.

За вас нищо няма да се промени, ще ви крадат както и преди. Забележете, лепилото на тази паралелна държава е колективната жажда за благоденствие извън стандарта на заработеното с честен труд. Без да се напрягате, през асансьорите на властта, които ви спестяват терзанията на риска и конкуренцията. Богатството, чийто източник са публичните средства.

Пунтамарата е на макс - Гешев щял да разпитва Борисов, той утре ще разпита и Пеевски, щом драматургията го налага. Само Доган не може да разпита, защото са му "тънки платненките" /стар лаф/.

Както виждате Пеевски е потънал тотално, докато премине бурята. Но тя няма да премине. И тъй като е токсичен актив на властта, сега му уреждат организирано оттегляне в чужбина.

Познайте кой е олигархът, който ще го замести? В медийните среди се говори, че става въпрос или за Румен Вълка или за Румен Николов - Пашата.


Анкета

Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас


       Виж резултатите

Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.