Новини

Вижте кой е бащата на бившата певица Лилана

  29.04.2020 19:57  
Вижте кой е бащата на бившата певица Лилана

Христо Деянов е бащата на задържаната бивша певица Лиляна Деянова – Лилана и нейния брат, известен в музикалните среди с псевдонима си SkilleR.

Деянов е композитор и певец, познат от близкото минало, като едното лице на първия мъжки дует в българската поп музика: Христо Деянов – Георги Денков (Докторите). Роден в София Христо започва да изучава и да свири на китара на 12 – годишна възраст. 

От 1986 г. Христо се отдава изцяло на медицинската си кариера. Специализира в областта на нутрициологията, трудовата медицина и превантивната кардиология. През 1991 г. защитава докторска дисертация, а през 2000 г. придобива научното звание “Доцент”. 

От 2013 г. е почетен професор към здравно-образователна „Академия Здравословно“. Автор и водещ е на здравно предаване „Здравословно“. Издава вестник и списание „Здравословно“. Автор е на 5 книги.

Деянов честити рождения ден на певицата, докато е в ареста. Той й написа честитка в публичното социално пространство, защото няма как по друг начин да се свърже с нея:

Ето и текста на поздравлението му:

Честит Рожден ден, скъпа Лили! На този ден ти няма да си до нас, защото те арестуваха.

Арестуваха ви навръх извънредното положение, по време на пандемия и рано сутринта в първия почивен ден – методи, които ми напомнят за най-мракобесните моменти от българската и световната история.

С брат ти станахте жертва на една огромна машинация и манипулация, но аз вярвам, че един ден това скалъпено от тъмни сили безумно обвинение ще се срине като пирамида, построена от кибритени клечки!
Ти няма да прочетеш това съобщение, ние страдаме – духом и тялом сме с теб.

Искам всички да знаят, че моите деца не са престъпници и ще се борим до края за тяхното окончателно оправдаване и изчистване на името им. Обичаме те!


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19      
Видео
Дядо Коледа потегли с шейната
 24.12.2020 10:52