Спорт

Хърн: Ако се наложи, Джошуа ще се изправи срещу Пулев пред празни трибуни

  30.04.2020 15:33  
Хърн: Ако се наложи, Джошуа ще се изправи срещу Пулев пред празни трибуни
  reuters

Мачът за световната титла по бокс в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да се проведе и без публика, съобщи агентът на шампиона Еди Хърн.

Двубоят трябваше да се състои на 20 юни на стадиона на футболния "Тотнъм" в Лондон, но бе отложен за неопределено време заради пандемията от коронавирус.

Пред iFL TV Хърн обяви, че се разглеждат различни варианти за пренасрочването на срещата, като най-ранните възможни дати са през септември или октомври.

Той е категоричен, че желанието на всички страни е мачът да се проведе с публика, но в краен случай двубоят може да остане и при закрити врата.

"Ако се наложи, може и да бъде без публика, въпреки че не го искам".

"Желанието ни е този мач да се състои през тази година, готови сме за септември или октомври, защото не искаме да се проточва по-дълго във времето", допълни той.

"Лично за мен приоритет е Антъни Джошуа да се боксира във Великобритания с публика. Друг вариант е мачът да се премести в друга държава, но също със зрители. Последната опция е среща при закрити врата", заяви промоутърът.

"Трябва да намерим някаква възможност. Не мога да задържам кариерата на Антъни до положение, в което той не се боксира цяла година, така че ще направим каквото е нужно", добави той.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48