Новини

Божков: Борисов прехвърля "Левски" тайно и задкулисно от 10 години (СНИМКИ)

  16.05.2020 13:40  
Божков: Борисов прехвърля \

"Ако се погледнат джирата на акциите, ще стане ясно, че г-н Борисов от 10 години прехвърля собствеността на "Левски" тайно и задкулисно. Сега му дадохме шанс да го направи явно и прозрачно" - тази публикация се появи на посочената за официална страница на Васил Божков във "Фейсбук".

Тя е придружена със снимки на акциите и джирата на футболния тим "Левски".

86,6% от ценните книжа на клуба се намират на стадион "Георги Аспарухов", след като последният им собственик - Георги Попов ги джироса на министър-председателя Бойко Борисов, който не пожела да ги вземе.

Часове преди новата публикация на страницата на Божков, Попов се включи по телефона в предаването "Тази събота" от Дубай. Той не пожела да коментира заканата на Божков от миналата седмица, че може да върне акциите "там, откъдето ги е взел".

"Защо не попитате господин Божков дали Борисов му е дал клуба? Аз не мога да знам. Ние сме заедно, обсъждаме, но в крайна сметка стигнахме до това общо решение. А защо той не ги е върнал или ги е взел от господин Борисов? Аз това не знам. Аз ги взех от хора близки до различни кръгове. Прочетете джирата на акциите", каза само Попов.

От документите става ясно, че Попов е придобил своя дял от Божков, а той - от Христо Йовов, Стоян Кръстев и Даниел Боримиров.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19