Анализи

И сем. Домусчиеви участвали в луди купони в Куршевел заедно с Божков и сина на Цоло Вутов!

  18.05.2020 17:32  
И сем. Домусчиеви участвали в луди купони в Куршевел заедно с Божков и сина на Цоло Вутов!

Собственикът на „Лудогорец“ и тази година бил в баровския курорт, хванал коронавирус в Куршевел!

Васил Божков и семейство Кирил и Кремена Домусчиеви са купонясвали заедно във френския курорт Куршевел, който се прочу под звуците на чалгата „Шушана“ в клип със сина на милионера Цоло Вутов – Владо преди 2 години.

Оказа се, че влезлите днес в задочна преписка чрез медиите Божков и Домусчиев са били в една компания на парти на туристическата верига „Мезон Турние“, разкрива ПИК, като подчертава, че двамата бизнесмени са били по едно и също време там.

За купона на босовете във френския курорт подсказа видео, качено в „Ютюб“, от парти, с което „Мезон Турние“ е чествала своята седемдесета годишнина. Грандиозното събитие е събрало няколкостотин души на терасата на най-известното заведение „Коп Хорн“, което се намира в непосредствена близост до летището в курорта.

Сред купонджиите, които се виждат на клипчето, е намиращият се в момента в Дубай Васил Божков, както и жената на Домусчиев – Кремена! Тя е една от първите светски персони, които са снимани на клипчето (на 20“).

На видеото, което още в началото на година обиколи медиите, се вижда как собственикът на „Национална лотария“ Васил Божков държи неизменната си пура, а тениската му от Филип Плейн е с щампа на череп.

По-рано днес Васил Божков показа бележка, според която обещал да дава 20 млн. лв. реклама на Нова ТВ на Домусчиев, а по-късно собственикът на медията не отрече, че са се срещали.

От записката става ясно също, че Домусчиев обещава пълен съпорт в Държавната комисия по хазарта и всичко да бъде законно. Интересно е защо именно Домусчиев оказва тази услуга? Запознати твърдят, че Домусчиев е човекът, лансирал Горанов на високите етажи на властта и че той е предложил на Борисов да го избере за финансов министър.

От днешната информация на Божков става ясно, че срещата му с Домусчиев била под натиска на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.

Сега идва разкритието, че на него лъсва и фактът, че по същото време, на същия купон в тузарския курорт са били и Домусчиеви, пише ПИК. Запознати разкриват, че за да са били на партито Васил Божков и Домусчиеви, трябва да са със статута на ВИП-гости на скъпарската хотелска верига „Мезон Турние“.

В същото време, запознати твърдят, че и тази година  Домусчиев е бил ВИП-гост в Куршевел и че именно там е проявил и първите симптоми на коронавирус и след като се върна в България, постъпи на лечение в частната клиника „Софиямед“.

заглавна снимка: Пик

 

Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19