Спорт

Обявиха новите правила за тренировки по тенис на корт

  21.05.2020 19:49  
Обявиха новите правила за тренировки по тенис на корт

Българска федерация по тенис направи изменения и допълнения в Правилата на централата за провеждане на тренировъчна дейност по тенис на територията на тенис клубовете - членове на БФТ при условията на COVID-19 епидемия.

Те са следствие заповеди на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и министъра на младежта и спорта Красен Кралев от 20 май 2020 г., с които се въвеждат още две облекчения в режима за практикуване на тенис в България. БФТ вече информира своите членове за направените изменения.

Най-важните от тези промени са:

а) считано от 20 май 2020 г. се допускат индивидуалните спортни занимания на закрито, без състезателен характер и без публика;

б) считано от 26 май 2020 г. се разрешават индивидуалните и колективни спортни занимания на закрито и открито, без състезателен характер и без публика, за деца до 18 годишна възраст;

в) въведени са конкретни противоепидемичните мерки, които следва да се спазват от:
- състезатели, треньори и длъжностни лица на тенис клубове,
- собствениците (наемателите) на закрити спортни обекти,
- персоналът на закритите спортни съоръжения и обекти.

За информация или въпроси относно прилагането на Правилата можете да се обръщате към следните лица от екипа на БФТ: Атанас Георгиев (email: [email protected]), Мария Раденкова (email: [email protected]) и Юлиян Михов (email: [email protected]).


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19