Шоу

Хороскоп за днес – 25 май

  25.05.2020 10:43  
Хороскоп за днес – 25 май
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 25 май 2020 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на фатално влияние и привличане. Очертават се провокации на работното място. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не се включвайте в съмнители съвместни иницативи, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Тенденцията е да се използва колективната сила и влияние за частни интереси. Не се правете на герои, няма да ви се зачете.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

За днес се препоръчва самостоятелна работа. Стойте далече от всичко, което изисква намеса на странични хора и фактори. Общата работа позволява на хитреците да окрадат доверчивите и лоялните. Да не се взимат колективни решения, особено такива, зад които прозира колективната безотговорност. Не споделяйте планове и намерения. Не давайте и не взимайте заеми.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Работете самостоятелно, сключете еднолични договори и не влизайте в комбина дори и с доказани приятели. Не участвайте в съвместни делови и творчески проекти. Тенденцията е трети лица да се възползват от общата работа. Отговорности, пари и екстри ще се разпределят нечестно. Не е ден за първа среща и за всякакъв тип нови запознанства. Не си вкарвайте Троянски кон в живота.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Денят е противопоказен за екипна работа и за участия във всякакви съвместни инициативи. Дори и да прозвучи егоистично мислете само за личните си интереси и за собствения си бизнес. Усилията ви в посока на обществени и политически дейности и интереси няма да ви бъдат зачетени и признати, а ще ви докарат само неприятности. В сила е максимата „всяка коза за свой крак”.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Не се кооперирайте с никого и не теглете кредит. Не е ден за събрания и участия в колективни инициативи. Пазете се от фатално привличане и влияние. Някой се опитва да научи тайните ви и да проникне в професионалните ви дела. Ще ви провокират да се опълчите на старите си партньори и на близките. Не слушайте никого, вслушвайте се само в собствените си мисли.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Изискването е да работите самостоятелно. Не споделяйте идеи и намерения. Всичко, което свършите сами, без чужда подкрепа и намеса ще носи пари и придобивки. Не е добре да влезете в дългове или да давате заеми. Прекарайте този ден на спокойно и уединено място. Не влизайте в контакт с много хора. Десет пъти премислете и проверете преди да вземете важно решение.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес и утре може да изживеете стресови положения. В този ден попадате на фатално привличане и влияние, което може да ви постави в подчинително положение в бъдещето. Не сключвайте колективни трудови договори и не влизайте в преговори. Лесно се влиза в торбата на доброволната отговорност, от която няма излизане. Не се съгласявайте с неизгодни за вас условия.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес правите удобни за околните собствените си желания и стремежи. Анализирайте бъдещите си планове и се постарайте да привлечете потенциални спонсори, клиенти и майстори, които да ви помогнат в належащите дейности, ремонти и производства. Днес връзките са неравностойни, всеки да си знае мястото. Не влизайте в близки отношения с хора, които не са от вашето тесто.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет, пари и професионален възход. Това, за което се доверите на роднини, посредници, колеги или бизнес партньори ще зацикли и ще донесе повече разходи отколкото приходи. Ден за уединение и анализ на изминалия и предстоящ път. Не се предоверявайте, не оставайте важните си дела в чужди ръце и не прехвърляйте имоти.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Не започвайте съвместна работа с непроверени хора. Денят е добър за отваряне на заведения, но трябва да се знае кой пие и кой после ще плаща. Ако сте в подчинена позиция друг може да спечели от труда ви. Не влизайте в съвместни инициативи, не давайте и не взимайте заеми и по никакъв начин не се съгласявайте с изнудващи оферти. Ден на фатално привличане и в любовта.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Парирайте всеки опит за намеса в личните ви и професионални дела. Водолеят е колективен играч, а това често позволява да бъде използван и вкарван в чужди игри. Всичко, което свършите сами и постигнете със собствени усилия и пари ще се развива благоприятно за вас в бъдеще. Съвместните начинания в този ден ще работят за чужди интереси. Мислете за бъдещето на децата.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес и утре може да привлечете спонсори, да стартирате или да подновите определена търговска дейност и да направите крачка за излизане от кризата. Не работете в екип. Регистрирайте еднолична фирма. Поемете си не само екстрите, но и рисковете и се ориентирайте към самостоятелна изява в бизнеса и в творческата инициатива. Парирайте опитите да ви използват безплатно.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19