Спорт

Кирил Домусчиев с обръщение към юношите на Лудогорец

  25.05.2020 12:21  
Кирил Домусчиев с обръщение към юношите на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, демонстрира специално отношение към талантите на клуба. Бизнесменът написа в официалната си страница във Facebook, че няма съмнение, че след принудителната пауза юношите ще се завърнат заредени с още по-голям хъс, желание и амбиция за развитие.

Домусчиев пожела на момчетата от школата здраве и успехи и ги призова никога да не се предават.

Ето какво е публикувал Кирил Домусчиев във Facebook:

"Скъпи юноши на Лудогорец, изминаха повече от два месеца откакто нямате възможност да тренирате активно и да практикувате любимия си спорт.

Със сигурност ви е било трудно да бъдете далеч от футбола, тъй като обичате и сте отдадени на тази игра. Мерките за социална изолация, бяха предприети за запазване на вашето здраве. Вярвам, че сте били дисциплинирани и стриктно сте спазвали правилата и изготвените от треньорите програми.

Нужно е още малко търпение. Надявам се съвсем скоро да имате възможност отново да се наслаждавате на това, което най-много обичате.

Нямам съмнение, че ще се завърнете заредени с още по-голям хъс, желание и амбиция за развитие. Пожелавам ви да сте здрави и успешни! Бъдете целеустремени, преследвайте мечтите си и никога не се предавайте!

Очакваме ви с нетърпение...

Вие сте нашата надежда!"


Анкета

Съгласни ли сте да тестват децата ви в училище?


Резултати
Видео
Това е най-изолираната къща на света
 10.01.2021 17:21      
Видео
Запознайте се с новия Jeep Grand Cherokee 2021
 09.01.2021 14:05