Спорт

Тотото се готви да навлезе във верига супермаркети с продажба на лотарийни талони

  26.05.2020 14:47  
Тотото се готви да навлезе във верига супермаркети с продажба на лотарийни талони

До дни Българският спортен тотализатор (БСТ) ще започне продажба на лотарийни талони във веригата магазини "Фантастико", обявиха от държавното дружество. От компанията заявиха, че водят преговори с държавното дружество "за откриване на пунктове в супермаркети на веригата, като на този етап се доуточняват подробностите".
Идеята е в началото тотото да има свои щандове в шест магазина от веригата в София.
След промените в Закона за хазарта БСТ остана единственият играч на пазара на моментни лотарийни игри. От новото ръководство на тотализатора заявиха намерение дружеството да се модернизира и да се възползват от променената си роля на пазара.
Плановете са след време да се увеличи броят на магазините, в които ще се предлагат талони, както и да се увеличи броят на игрите. Една от целите е в новите пунктове да могат да се подават фишове и за числовите игри на тотото.
Тотото вече има опит в работата с "Фантастико" отпреди няколко години.
БСТ планира да навлезе и на пазара на спортни залози. Другата цел, за която заговори изпълнителният директор Любомир Петров, е присъединяването към международната лотария "Евроджакпот".
"Подготвяме необходимата документация за членство. Преминава се през няколко етапа. Надяваме се в края на календарната година да се поздравим с успешно присъединяване към паневропейската лотария, която се разиграва в 18 държави. БСТ е член и на още две международни хазартни асоциации - Световна лотарийна и Европейски лотарии", заявиха от дружеството./ Дневник


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19