Шоу

Хороскопът ви за днес

  27.05.2020 08:04  
Хороскопът ви за днес

Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Телец

Голяма е вероятността, да допуснете днес доста досадна грешка, която да може сериозно да развали отношенията с Вашия любим човек. За да не се случи това, , звездите препоръчват, да бъдете по-внимателни и да не предприемате рисковани действия.
 
Близнаци

Днес трябва поне за секунда да забравите за чувствата си към своя любим човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, сякаш с чужди очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до сега е било скрито за Вас с розови очила. Понякога е полезно...

Рак

Има вероятност днес да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви постави в неловко положение – в зависимост от това, как сами се отнасяте към неща от подобен род. При всички положения си заслужава, да забравите тази информация. Нуждаете се от емоционална разрядка.
 
Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.
 
Дева

Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.
 
Везни

Ако бихте могли да знаете, че днес нещата ще се обърнат за Вас по такъв начин, вчера бихте заели съвсем друга позиция. Само че направеното не може да се върне и затова ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде така сложно, както Ви се е струвало преди.
 
Скорпион

Най-добрият подход към този вълнуващ и не лек ден, това е, колкото се може по-скоро да се избавите от всичко на своя път. Затова станете по-рано и излезте от къщи, докато всички спят. Може да направите невероятен скок напред, а след това да се насладите на свободен следобед, когато всички работят като луди или губят времето си по опашки и гишета.Днес Вселената ще Ви дари с проницателност, а Вашите инстинкти ще Ви подскажат как да икономисате време и да скосите ъглите. Вслушайте се!

Стрелец

Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.
 
Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.
 
Водолей

Днес ще се трудите без особен ентусиазъм. Нямате желание да се захванете с нещо ново, и се стремите да избегнете обсъждането на повече или по-малко важни въпроси. Близките хора са тези, които ще Ви помогнат да преодолеете това състояние. Не жалете време за общуване с тях и не отказвайте неочаквани предложения. Причина за Вашето лошо настроение могат да бъдат лекото неразположение или отсъствието на нови впечатления. Може би не е зле да се обърнете за съвет към лекар, или да се замислите за кратък и необичаен отпуск. Не е ли време да организирате пътешествието, за което така отдавна си мечтаете?
 
Риби

Вие сте готови във всеки момент да встъпите във фазата на смелост, и това, вероятно, ще Ви вдъхнови да изпробвате нещо ново - нещо такова, което обичайно Ви плаши. Нещо във Вашия живот ( неотдавнашна победа, надежден приятел, положителен отзив) ще надделеят над Вашата смелост, и ще се опита да попречи на реализирането на всички ваши желания. Бъдещето зависи само от Вас, и защо да не го направите такова, каквото бихте искали да го видите? Направете си план и нека бъде толкова детайлен, колкото Вие прецените. Това само ще прибави яснота във Вашето виждане.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
В циганската махала в Пещера: 10-годишно дете шофира, поощрявано от роднините
 08.01.2021 10:30      
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05