Новини

Ето го дилъра, държал дрога за над 11 млн. евро в "Студентски град"

  27.05.2020 16:41  
Ето го дилъра, държал дрога за над 11 млн. евро в \

Започна гледането на мярката на 31-годишния мъж, който бе задържан заради притежание на сериозно количество дрога, предаде Novini.bg. Мярката се гледа в Софийския градски съд.

Обвиняемият запази мълчание пред журналистите, а делото се гледа при закрити врата.

Софийска градска прокуратура привлече в качеството на обвиняем Николай Петров по образувано досъдебно производство за извършено от него престъпление – държане на наркотични вещества с цел разпространение в големи размери. Става въпрос за случая с откритата дрога в "Студентки град". Тестовете са показали, че наркотикът е кокаин.Защитата на Николай настоява за по-лека мярка. Изтъква се, че той има здравословни проблеми и очаква дете.

Междувременно стана ясно, че от прокуратурата са разпитвали трима свидетели. От държавното обвинение искат Николай да остане в ареста, защото намереното количество наркотик е голямо и това дава основание да се смята, че той може да извърши друго престъпление. Настоява се за най-тежката мярка - задържане по стража.

След като изслуша двете страни, Софийски градски съд наложи най - тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. Мярката може да бъде обжалвана пред Апелативния съд.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19