Шоу

Bedroom beach на Слънчев бряг отваря на 26 юни

  31.05.2020 18:55  
Bedroom beach на Слънчев бряг отваря на 26 юни

Bedroom Beach е модерна интерпретация на изкуството да релаксираш. Той провокира възприятия и елегантно подчинява всички твои желания до едно – това да бъдеш част от него. Защото този плаж не просто кара съзнанието ти да се потопи в морския хоризонт, а запечатва спомени, неподвластни на времето.
Ето защо с чувство на удовлетворение искаме да обявим, че на 26 юни официално сме готови да ви посрещнем на мястото, което вие превърнахте в „бягство от реалността“.  Специален гост на събитието ще бъде резидентът на култовия VOID Mykonos – Dj Liva K.
Toва лято ще добавим към своите приоритети и високи стандарти за чистота, за да се чувствате безопасно в Covid –free среда, но няма да изневерим на концепцията си да се забавляваме през деня и нощта.
Именно в това се крие и уникалността на Bedroom beach. Буквално в рамките на часове, вие може да релаксирате на шикозните легла край басейна, заобиколени от красиви хора, музикални миксове без аналог и авторски кулинарни предложения, а вечерта да се потопите в паралелна бохемска вселена…Изискан нощен клуб, който смайва със своя звук и светлина, а спектаклите на сцената с мащаб, екстравагантност и еуфория.
Всичко това превръща Bedroom beach в “Il Paradiso del mare nero” – идеалната лятна дестинация на България, която обаче би била невъзможна без вас – нашите клиенти и приятели. 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48