Новини

Димитър Ганев: „Национална лотария“ не е плащала подкупи

  01.06.2020 17:55  
Димитър Ганев: „Национална лотария“ не е плащала подкупи

„Национална лотария“ не е плащала подкупи. Това заяви изпълнителният директор на фирмата Димитър Ганев.

В коментар за карикатурния блъф на Васил Божков от сутринта, който в картинки се опита да се изкара рекетиран от високопоставени представители на държавата под формата на 20% миза, която трябвало да плаща, Ганев заяви пред "Телеграф", че това не е вярно.

Думите на изпълнителния директор на "Национална лотария" Димитър Ганев реално разбиха на пух и прах твърденията на Божков, доказвайки, че прави поредния удар срещу държавата в опит да избегне възмездието.

Ганев бе категоричен, че е не е чувал за подобни плащания. По думите на финансови експерти не е възможно да бъдат осчетоводени такива огромни суми, като припомни, че на страницата на „Национална лотария“ са публикувани финансови отчети за последните години.

Поредният блъф на укриващия се в Дубай хазартен бос с 18 обвинения Васил Божков дойде в ранни зори отново през фейсбук, но този път успя да надмине дори досегашните разочарования, пускайки история в картинки. Така той за пореден път ползва блъф, за да отклони вниманието от себе си. Но така вреди и на бизнесите си, като „Национална лотария“ и другите компании, които са част от империята си.

Припомняме, че срещу Божков са повдигнати 18 обвинения, сред които за поръчкови убийства, търговия с влияние, държане и отчуждаване на културно-исторически ценности, които не са регистрирани по надлежния ред, ръководене на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп на длъжностно лице, за подбудителство към престъпления по служба.

В отделно досъдебно производство се води разследване срещу него за принуда, убийства и изнасилвания. Комисията по хазарта състави актове на хазартните фирми на Васил Божков. Актовете са за 700 млн. лв. за неплатени такси към държавата. 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19