Новини

Архитект от Созопол твърди, че е пребит от мутри

  14.06.2020 21:09  
Архитект от Созопол твърди, че е пребит от мутри

Созопол е разтресен от голям скандал. Известният архитект Георги Ставрев твърди, че е пребит в заведението на т.нар. Магарешки площад в новия град на Созопол. Той посочи пред "Флагман", че е със счупен череп, след като снощи, малко преди полунощ, е бил нападнат.

„Мутрите, които се нанесоха в постройката на Магарешкия площад го пребиха. Как се допусна такива хора да дойдат в тихия и спокоен квартал, в който живеем”, каза съпругата му Гери.

Въпросните „мутри” са наемателят на заведението Любомир К. и негови приятели. Те вече са разпитани от полиция, има и видеозапис от инцидента, който бил много интересен и събарял тезата на архитекта, твърди медията.

Пред разследващите Любомир К. е разказал, че единственото, което е направил, е да удари шамар на Георги Ставрев. Архитектът влязал в заведението му във видимо неадекватно състояние, може би е бил много пиян.

Държал се арогантно и сритал стола на Любомир К., който станал, зашлевил го, но Ставрев,  залитнал и паднал на земята, обяснил пред полицаите Любомир.

В РУ - Созопол, е образувана преписка и в момента се работи по нея.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19