Новини

Трафикът през "Кулата" към Гърция е нормален

  05.07.2020 09:13  
Трафикът през \

На ГКПП "Кулата" на изход от България към Гърция трафикът е нормален. На граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Маказа" и Ивайловград трафикът на изход е нормален.

На ГКПП "Илинден-Ексохи" към Гърция се пропускат само товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи, съобщиха от Гранична полиция пред "Фокус".

Не се извършва преминаване през ГКПП "Златоград" в двете посоки.
 
В Румъния се пропускат български граждани без да им бъде налагана карантина. Възстановено е преминаването на моторни превозни средства през ГКПП "Никопол" и ГКПП "Кардам". Временно е преустановено от румънска страна преминаването на хора и автомобили на граничните пунктове, съпределни на българските Кайнарджа и Крушари.

Транзитните товарни автомобили могат да преминат българо-румънската граница само през ГКПП "Русе" и ГКПП "Видин". Товарните автомобили, които превозват стоки от и за Румъния, може да преминават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница. На ГКПП "Видин" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата със Сърбия на ГКПП "Калотина", ГКПП "Връшка чука", ГКПП "Брегово", ГКПП "Стрезимировци" и ГКПП "Олтоманци" трафикът е нормален. Република Сърбия отмени всички наложени ограничения за лицата, желаещи да влязат на територията на страната с леки автомобили, микробуси и автобуси.

На границата с Република Северна Македония на ГКПП "Гюешево", ГКПП "Станке Лисичково" и ГКПП "Златарево" трафикът на товарни автомобили също е нормален. Възстановено е преминаването на леки коли, микробуси и автобуси през пунктовете, съпределни на ГКПП "Златарево" и ГКПП "Станке Лисичково".

На границата с Турция е възстановено пропускането на чужди граждани с леки коли, микробуси и автобуси на влизане в Турция. Трафикът на ГКПП "Лесово" и на ГКПП "Капитан Андреево" е нормален за товарни автомобили на изход.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48