Автомобили

Bugatti се двоуми за производството на единична бройка на Chiron Roadster

  05.07.2020 14:29  
Bugatti се двоуми за производството на единична бройка на Chiron Roadster

Bugatti отрекоха възможността за поява на открит вариант на Chiron от самото начало. Дали обаче Chiron Roadster няма да се появи под формата на струваща 18 милиона лв. единична бройка?

Ще видим ли Bugatti Chiron Grand Sport? По време на представянето на Chiron през 2016 г. от фирмата изключиха появата на открита версия на развиващия максимална скорост от 420 км/ч Chiron, пише autobild.bg. Сега се оказва, че все пак е възможен роудстър на Chiron. Според последните слухове става дума за струваща 18 милиона лева единична бройка. Според информацията Bugatti действително работят по открита версия на Chiron. Дали става дума за Targa със свалящ се покрив като Veyron Grand Sport, или за по-радикална версия, засега не е известно. Възможен е роудстър или вариант Barchetta изцяло без покрив – нещо като Veyron Barchetta. Засега информацията е оскъдна, а на запитване на AUTO BILD от Bugatti отговориха, че не искат да коментират спекулации относно бъдещи планове и че получават повече запитвания за единични бройки, отколкото могат да реализират.

Единична бройка за 18 милиона лева без данъци

Ако се вярва на слуховете, то откритият Chiron е единична бройка за богат клиент. При цена без данъците от 18 милиона лева (21 милиона лв. бруто) този екземпляр би се наредил между Centodieci (19 милиона лв. бруто) и струващия 33,5 милиона лева La Voiture Noire.

 

 

Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19