Шоу

Хороскоп за днес – 19 юли

  19.07.2020 08:15  
Хороскоп за днес – 19 юли
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 19 юли 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес може да отворите собствен търговски обект или да решите да го прехвърлите на децата. Добре е да се водят преговори по отношение на семейния бизнес. Печелят тези, които успеят да затворят производствения си цикъл и да си осигурят мандра и ливада, ако имат крава. По някакъв начин материалното състояние на семеството ви ще зависи от срещите и разговорите проведени днес.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден за преговори с роднини по отношение на имотни и наследствени въпроси. Някой ще се уреди с имот или ще капарира жилище. Ден за инвестиции на сигурно място и за внедряване в нова приятелска или природна среда. Търсете своето райско кътче, облагородете семейното наследство и имот. Привлечете децата за съюзници и сътрудници. Нищо важно не отлагайте за утре.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Не приемайте на гола вяра нищо, което някой се опитва да ви вмени като ваша лична цел или отговорност. Денят е благоприятен за участия в имотни сделки и брокерски инициативи. Може да се уредите със собственост или да продадете непродаваемото до момента. Чудесно е да отворите и нов търговски обект или да регистрирате фирма. Обезпечавате и бъдещето на децата.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Родените в първата декада ще водят тежки битки за място под Слънето. Ще се наложи да разделяте пари и имоти и да търсите нови терени, в които да развивате допълнителна дейност. Денят е добър за отваряне на собствен търговски обект и старт на нова фирмена дейност, но конкуренцията ще е убийствена. Вероятни са скандали и конфликти, които ще прерастват в открита агресия.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес всеки си гони интереса. Конкурентите ви се хващат гуша за гуша, а това ще помогне да направите пробив в средата си. Ще се окажете отдавна търсения човек. Не се ограничавайте в контактите, посетете частни партита и изложби. Участвайте в търговски изложения. Където и да се появите ще привлечете погледите на тези, които са се дистанцирали един от друг или търсят трети.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден за първа крачка в бизнеса или за втора, ако в миналото сте прекратили временно някаква дейност. Започнете отново, върнете се към стари имоти, проекти и начинания и може да си осигурите допълнителни доходи в тези смутни времена. Всяка среща и разговор ще са от значение. Може да се продаде и купи нещо на сметка. Ще ви правят остъпки от цени на стоки, услуги и доставки.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес действате разконцентрирано. Мислите ви летят към недостижими обекти и субекти. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. Не си позволявайте това, което не позволявате на близките. Ден на доброволната жертва в името на децата. Родителите решават да прехвърлят имот и да разпределят собственоста си между децата. Разпъват ви на кръст изискавния и обещания.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

В хороскопа ви действат хармонични и стимулиращи аспекти. Сега е момента да стартирате нов бизнес или да подновите стария. Рекламирайте се по всички възможни начини. Може да намерите жилище или терен, на който да развивате новата си търговска дейност. Не се колебайте да сключите нови договори и да влезете в нова среда. Ще получите нужната ви подкрепа.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден с ведра и пречистваща енергетика. Сетивата се отварят, може да получите прозрение накъде и с кого да вървите. Съчетайте личните с деловите и представителни срещи. Това е чудесен ден за старт на нов бизнес проект и за започване на нова търговска инициатива. Рекламирайте се, направете нужните огледи и не отклонявайте предложения за съвместна работа и дейност.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес поддавате на натиск, решавате да прехвърлите имот или да вложите спестяванията си в разходи свързани с бъдещето на деца и близки. Някой ще предаде и ключовете на офиса или на търговския си обект в нечии ръце и дано това са ръцете на децата ви. Професионалният ви живот е противопоставен на личния. Може да ви изключат от общата сметка или да плащате чужди сметки.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Не се разсейвайте с празни приказки и действия. В този ден може да се окопаете на нова база в бизнеса, да започнете нова търговска дейност на нов терен и с нови хора. Чудесен момент за покупка на имот и задвижване на работни проекти. Впрегнете наследените недвижими имоти в проспериращи програми и инициативи. Всичко посадено и в градината ще се хване и даде плод.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Един от най-силните ви и успешни в бизнес план дни. Може да привлечете спонсори и да започнете нова фирмена дейност. Застанете на старта на делови проект, който обмисляте от доста време и който може да изхранва в бъдеще цялото ви семейство. Направете стъпка към подсигуреното си бъдеще. Не се съобразявайте с никого.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19