Автомобили

Рапър помля ново Lamborghini Urus

  04.08.2020 11:37  
Рапър помля ново Lamborghini Urus

Тази катастрофа можеше да има и фатален край: Lamborghini Urus на Асап Бари наскоро се сблъскало в разделителна стена. Рапърът не бил виновен!

Обичайна картина е известен рапър да кара внушителен автомобил.  Освен това постоянно се случва и някой от тези скъпи автомобили да бъде блъснат. Но по-скоро е рядкост, рапърът, собственик на колата, да не носи вина. В Ню Йорк автомобилът Lamborghini Urus на рапъра Асап Бари е бил въвлечен в произшествие, при което е бил сериозно повреден. Трима души са получили леки наранявания, като не се знае, дали Бари, който освен музикант е предприемач и моден дизайнер, е сред пострадалите.

 

На някои от снимките се вижда, как непосредствено след катастрофата той разговаря със спасителните сили. Самият рапър не е бил зад волана на струващия 400 000 лв. луксозен SUV, който според данните на полицията се е отклонил от пътя самостоятелно и се сблъскал силно в разделителна стена. Контролът над автомобила Lamborghini изглежда е загубила 23-годишна жена, излизайки прекалено бързо от магистралата.

Urus е тотална щета

Както съобщил свидетел, разполагащият с 650 к.с. минал с висока скорост неконтролирано през кръстовище, преди да се сблъска с разделителната стена. Не се посочват данни за идентичността на водачката. В катастрофата не били въвлечени други автомобили. Всички пострадали са били пътници в Lamborghini-то. Не е известно, дали водачката е била употребила алкохол. Самият автомобил е доста пострадал: смачкани джанти, счупени стъкла и огънати ламарини. На профила си в Instagram Асап Бари публикува снимка на катастрофата с текст „Almost died“. В превод: „За малко да загина.“


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19