Шоу

След бурни скандали и обвинения: Елън Дедженерис няма да напуска шоуто си

  05.08.2020 10:10  
След бурни скандали и обвинения: Елън Дедженерис няма да напуска шоуто си

Американската актриса и комик Елън Дедженерис ще продължи да бъде домакин на токшоуто си, въпреки оплакванията на служителите от расизъм и тормоз по време на работа. Това съобщи Ен Би Си по информация на продуцентите на програмата.

Сезон 18 на „Шоуто на Елън Дедженерис“ ще бъде открит на 9 септември. Както отбелязват от телевизионната компания, информацията в медиите за предполагаема предстоящата подмяна на Дедженерис от друг телевизионен водещ в светлината на скандала не съответства на реалността.

Междувременно актрисата и модел Порша де Роси се обяви в защита на брачната си партньорка Елън де Дженерис, след като в социалните медии бе подета кампания с призив телевизионната водеща да се оттегли от популярното си токшоу след съобщенията за враждебна и токсична работна среда за служителите на снимачната площадка, предаде Ройтерс.

Де Роси, която е женена за Де Дженерис от 12 години, публикува хаштаг "Аз подкрепям Елън" в профила си в Инстаграм. "Благодаря на всички фенове за подкрепата", допълни бившата звезда от сериала "Али Макбийл".

"Шоуто на Елън де Дженерис" е отличено с многобройни награди "Еми". Програмата, както и самата водеща обаче са "под обстрел" от седмици, след оплаквания на бивши служители от враждебна работна среда, включваща прояви на расизъм и тормоз от ръководството. Към Де Дженерис персонално бяха отправени обвинения, че е "подла".

Продуцентите на шоуто "Уорнър брос телевижън" проведоха вътрешно разследване и съобщиха миналата седмица, че са предприети кадрови промени и други мерки в опит да разрешат проблема.

Елън де Дженерис също изпрати имейл до персонала, изразявайки съжаление за пропастта между щастливото публично лице на шоуто и това, което понякога се случва зад сцената.
Събитията доведоха до появата на хаштага СменетеЕлън в социалните мрежи, под който потребителите предлагат други знаменитости - от британския певец Хари Стайлс до бившата първа дама на САЩ Мишел Обама, да заемат мястото на Де Дженерис в шоуто.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10