Новини

Бареков показа незаконно преградената от Прокопиев улица на Буджака (СНИМКИ)

  09.08.2020 13:55  
Бареков показа незаконно преградената от Прокопиев улица на Буджака (СНИМКИ)

Бившият евродепутат и настоящ лидер на организацията „Антикорупционен фронт“ Николай Бареков показа със снимки как подсъдимият разградски бизнесмен Иво Прокопиев гази закона заедно с аверите си, с които е преградил с палатите си достъпа до живописните скали на "Германката" на Буджака.

Ето какво написа той в профила си във Фейсбук, където публикува и снимки от абсолютно незаконно преградената улица до скалите:

Това е практически частната улица на Прокопиев и ортаците му, узурпирали забележителната местност Буджака над Райския залив и скалите над морето. Всичко е в налят бетон и кичозни палати и хасиенди, а законният достъп на българските граждани до морето и плажа е ограничен! За да попитаме как се купува златна земя за 50 стотинки кв м и как се погазват законите на Р България - ви очаквам на законен протест пред оградите на Прокопиевите сараи този вторник 11 август от 11:30 часа! #ВърнетеБуджаканахората! Каня всички гости и жители по Южното крайбрежие да се присъединят към нас. Поканвам официално и героите от Росенец Христо Иванов и Иво Мирчев. Нека докажат, че нямат зависимости от мутри и олигарси! Надявам се и на присъствието на самия г-н Иво Прокопиев, за са отговори на нашите въпроси!


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19