Новини

Даниела Тренчева с гневен коментар за блокадите на "Орлов мост"

  09.08.2020 18:34  
Даниела Тренчева с гневен коментар за блокадите на \
  google

Водещата на новините по Нова телевизия Даниела Тренчева написа гневен коментар по повод протестите и най-вече блокадите на "Орлов мост". Тя разказа, че не одобрява начина, по който се пресичат правата на обикновените граждани. Особено на тези, които са в линейки или пък очакват при тях да пристигне Спешна помощ. 

И разказва покъртителна история малко след един часа след полунощ на 9 август:

"Гледам лайф от протестите, в този час. Палатки, смели хора. Гордеят се, че пропускат линейки, не през Орлов мост, където са палатките, а през локалното.

Пият бири, линейките ги заобикалят. Животът и шансът за живот ги заобикалят, простете метафората. Те са се барикадирали с кофите, тези за боклук. Вероятно мирише на какво ли не...

Пропускат обаче живеенето в линейките и съживяването. Успех! И респект към всички в Спешна помощ! Има нужда от интубация, определено. Само да уточня- 10-тина секунди заобикаляне са животоспасяващи!

Онези, 10 секунди по локалното!

П.п. Днес чух историята за 96-годишен дядо, който е разчитал на автобус, за да стигне до болница. Объркал се е в маршрутите... заради блокадите...нищо не отивало там, където очаква... Помогнало му е момиче случайно, с такси и молби пред лекари.

Жена му е неподвижна и го чакала. Лекарствата!!!

Извинете, аз бях онази с историите...ама истинските истории...

Поздравления за всички, които отстояват, но знаят кое, защо и как!"


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08