Анализи

Тома Белев брани резиденцията на Прокопиев на Буджака

  11.08.2020 10:48  
Тома Белев брани резиденцията на Прокопиев на Буджака


Христо Иванов не можа да отговори адекватно на журналистически въпрос защо не дебаркира пред резиденцията на олигарха Иво Прокопиев в Созопол, а избирателно само в Росенец. И тя като тази на Доган е  построена в защитената местност по Натура 2000 Колокита. Вилите на Прокопиев и на бившия му съдружник Филип Харманджиев се издигат на носа, който наричат Германката. Бетонните палати побити в скалите и заградени с 2 метрови огради и там ограничават достъпа до брега, но Христо Иванов мълчи за това.
Със задачата да защитят ментора си Прокопиев се е заел коалиционният партньор на Христо Иванов, новоизлюпеният съветник от  СОС и зелен политик - екологът протестър Тома Белев. В опита си да оправдае изливането на бетон на скалите на Буджака, той обвинява всички министри на околната среда от 2000 година досега. Виновни са и всички кметове на Созопол плюс цялото законодателство. Но не и олигархът Иво Прокопиев. Белев така се е замаял в мазането и близане в полза на Прокопиев, че трие всеки негативен коментар и хули каруцарски всеки задал резонния въпрос, защо срещу едни протестират, а за други мълчат като риби. 
Отговорът е ясен, защото Прокопиев, Христо Иванов и Белев са от една и съща  шайка. Кръг по интереси. А иначе Тома Белев много обича да се прави на принципен и независим  гражданин. Ама за шефа Прокопиев си трае. И Христо Иванов също.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48