Новини

Цветанов: ГЕРБ се превърна в най-мразената партия

  15.09.2020 11:19  
Цветанов: ГЕРБ се превърна в най-мразената партия

Бившият втори в партия ГЕРБ Цветан Цветанов търси съмишленици за свой евроатлантически проект. "Водя разговори както с представители на ГЕРБ, които напускат партията, така и с хора от целия политически спектър - в център/дясно", каза Цветанов Цветанов, основателят на "Републиканци за България" пред Bulgaria ON AIR.

В последните месеци хората получават сериозно разочарование, каза той и допълни, че за много кратък период ГЕРБ се превърна в най-мразената партия. Според него има голяма политическа грешка на тези, които днес управляват партията и тези, които управляват държавата.

Според Цветанов тази грешка се дължи на загубата от реалността.

"През всичките тези години, участвайки активно в стария политически проект, аз бях човекът, който първо носеше отговорност, имах постоянно комуникация и решавах проблеми, които те поставят както на местно, регионално, но така и на хората, които са присъствали както на приемни дни като депутат, така и на срещите, които съм правил в цялата страна", каза Цветанов.

Той, който изгради структурите на ГЕРБ, коментира, че структурирането на една партия е много къртовска работа.

"Правителството изцяло се отклони от управленския си стил, който имахме в първия мандат и когато аз бях депутат и в изпълнителната власт", каза бившият вътрешен министър в кабинета "Борисов-1".

"Процесът и спиралата, в която влезе ГЕРБ, тази промяна на поведението при тези обществени констатации и протестите отвън - партията ще загуби страшно много. Прогнозата, която аз мога да дам е, че те ще получат под 500 000 гласа. А колкото по-дълго управляват - те могат да паднат и доста под тези гласове", допълни Цветанов.


Анкета

Съгласни ли сте да тестват децата ви в училище?


Резултати
Видео
Нова машина ликвидира дупки на пътя за минути
 14.01.2021 18:45      
Видео
Това е най-изолираната къща на света
 10.01.2021 17:21