Спорт

Жозе Моуриньо: Локо Пловдив се бориха като гиганти

  18.09.2020 08:55  
Жозе Моуриньо: Локо Пловдив се бориха като гиганти

Поздравления за Локомотив, те се бориха като гиганти, така започна изявлението си Жозе Моуриньо след победата на неговия Тотнъм с 2:1 над пловдивчани в Лига Европа. Специалния, може би най-популярния футболен треньор в света днес, не скри огромното си уважение към съперника пред пратеника на „Диема спорт“.

„Мисля, че те се бориха като гиганти, дадоха абсолютно всичко от себе си“, продължи португалецът.

„Изпитвам пълно уважение към тях! Разбира се, те не играха така, както обикновено играят в България, но се бориха с всички сили, опитаха се да не допуснат гол.

Успяха да отбележат, за нас мачът стана много опасен. Имахме голови възможности във всяко от двете полувремена, дузпа, която в нормална ситуация със сигурност щеше да бъде отсъдена (за Тотнъм). Но те се раздадоха, мачът беше тежък, поставиха ни в опасно положение, така че поздравления за Локомотив.

Съжалявам само, че тук нямаше публика, защото да играеш срещу Тотнъм не се случва всеки ден. И много, много съжалявам, защото щеше да бъде красиво нещо за хората. Локомотив напуска турнира с високо вдигната глава. Аз изразих моето уважение към тях още преди мача, като не доведох тук резервите, както мислеха много хора. Дойдох с най-добрия си отбор, защото знаех, какво ни очаква“.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19