Спорт

"Лудогорец" се измъкна на "Армията" с 2:2

  21.09.2020 08:05  
\

Вдъхновеният от успехите в Европа ЦСКА отново не успя да стигне до първа победа над "Лудогорец" у дома в Първа лига. Резервата на „орлите“ Ихинио Марин развали празника на „Българска армия“ с попадението си за 2:2 и остави "Берое" едноличен лидер в Първа лига.

„Червените“ стартираха надъхани от първата минута, но в 11-ата Лудогорец смълча трибуните. Защитата на домакините се насмете и позволи на Алекс Сантана да забие топката в мрежата зад сънародника му Бусато. ЦСКА тръгна в атака. В 18-ата домакините поискаха дузпа, но Георги Кабаков бе категоричен, че няма фаул на Моци срещу Кейта. Секунди по-късно Стоянов спаси шут на Йомов, който удари в 23-ата минута и греда.

Второто полувреме започна с пропуск на Каули Оливейра, който можеше да струва скъпо. Домакините ставаха все по-настървени, а в 71-ата минута Кейта изравни. Три минути по-късно „Българска армия“ избухна. Санкаре се разписа за 2:1 при добавка.

„Червените“ се подведоха по емоциите и заложиха на атаката. Гостите се възползваха от това и Марин изравни, след като Бусато изби лошо топката при удар на Сисиньо.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19