Шоу

Какво отблъсква жените по време на секс

  24.09.2020 20:20  
Какво отблъсква жените по време на секс

Жените не обичат много неща, но специално за човека, с когото са решили да споделят интимни моменти си имат отделна класация за най-ненавистните. Статистици са провели изследване, целящо да установи какво точно отблъсква дамите в леглото.

Нещото, което най-много ги дразни, е логично: лошата хигиена е водещ фактор и това е нещото, което жените не понасят по време на секс. Веднага след това се нарежда и също толкова логичната липсва на маниери у мъжа.

Анкетата е проведена сред над 3000 души. Изводите са категорични: ако мъжът не си е взел душ преди да се впусне в плътските удоволствия с партньорката си, вероятността това да я подразни е огромна. 35% от участничките в изследването са споделили, че лошата хигиена на мъжа гарантирано убива всякакви пориви на страстта у тях.

Второто място за най-отблъскващо жените поведение е „дърварското“ отношение. Липсата на прелюдия към секса е причина 24% от анкетираните дами да не изпитват удоволствие от него. Жените се дразнят от мъжкия навик да се претупват предварителните ласки и смятат, че това издава липсата на стил и маниери у мъжа.

Третото място в класацията за най-нежеланите от дамите неща по време на секс се пада на лошия дъх. 23% от участничките в анкетата споделят, че това ги отблъсква.

Има и още две неща, които дразнят жените или поне трудно ги понасят по време на секс. Не в толкова голяма степен, както предходните три, но все пак, 10 % от дамите са споделили, че смятат за отблъскващо поведението на мъж, който зяпа в смартфона си, докато „уж“ се е отдал на партньорката си. Други 8% пък се вбесяват от неподдържаното интимно окосмяване на мъжа.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
В циганската махала в Пещера: 10-годишно дете шофира, поощрявано от роднините
 08.01.2021 10:30      
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05