Новини

"Републиканци за България" учредиха партията

  27.09.2020 14:49  
\

Членовете на новата партия "Републиканци за България" избраха своя председател - това е именно учредителят на проекта Цветан Цветанов. 

По-рано днес официално партията бе учредена, а лидерът даде силна заявка за промени, искания за ефективно електронно гласуване, предсрочни избори и прозрачност при изразходването на държавния бюджет. 

"За мен е чест, че ще работя с този екип. Ще седим заедно зад всеки проект и всяко решение", заяви след избора Цветанов. 

"За съжаление, след днешния ден, в който се виждат толкова хора от страната и света, ще има опити за натиск от държавното управление над членовете ни. Скъпи приятели, ние трябва да сме единни и да защитаваме справедливостта. Има райони, в които ситуацията е различна от по-големите градове. Има райони, в които може да се злоупотреби с власт и да се окаже натиск на членовете на "Републиканци за България". Ние ще бъдем с всеки един от вас и ще отстояваме трудните моменти", обърна се лидерът на партията към членовете и учредителите. 

"България трябва да стане привлекателно място за всички българи в чужбина. Ние ще покажем това", категоричен бе Цветанов. 

Членовете на "Републиканци за България" има в над 75% от страната. Лидерът на партията даде заявка, че до месец и половина ще има 100% покритие на страната, както и готовност за предстоящите избори: 

"Нека "Републиканци за България" бъде незаобиколимият фактор в българската политика и гарант за успеха на евро-атлантическия път". 

Цветан Цветанов обяви, че зам.-председател на "Републиканци за България" е Павел Вълнев. 

(Символът на дружбата и приятелството на партията, ръчно изработен от един от учредителите на "Републиканци за България", жител на Снягово)


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48