Новини

Каракачанов: Не е на дневен ред оставка на правителството

  28.09.2020 13:19  
Каракачанов: Не е на дневен ред оставка на правителството
  google

Мисля, че отдавна не се коментира подобен вариант и не е на дневен ред. Така отговори в Долна Митрополия вицепремиерът Красимир Каракачанов на журналистически въпрос дали е на дневен ред оставката на правителството.

Той отрече да е имало и коментари за възможна промяна на състава на кабинета. Последните седмици не сме обсъждали подобно нещо, поясни Каракачанов.

Вицепремиерът и министър на отбраната присъства днес на полагане на първата военна клетва от курсантите след възстановяване самостоятелността на Висшето военновъздушно училище /ВВВУ/ "Георги Бенковски".

Церемонията се състоя в района на училището. Тържествено бе открита и новата учебна година. Каракачанов не се притеснява от появяването на новата партия на бившия втори в ГЕРБ - Цветан Цветанов. Той обаче коментира, че е разбираемо ГЕРБ да се дразнят от бившия си съпартиец и критиките му, след като довчера е бил част от всичко онова, което критикува.

"Може би създава някакви емоции в партията ГЕРБ и основателно - когато някой е бил незаобиколим фактор и започне да прави нова партия, а критикува периоди, в които е участвал, няма как да не ги дразни в ГЕРБ. Но в политически план едва ли ще промени нещо", заяви Каракачанов.

Коалиционният съвет не е обсъждал промени в кабинета през последните седмици, разкри още лидерът на ВМРО.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10