Шоу

Луиза Григорова стана майка на момченце (снимка)

  30.09.2020 10:11  
Луиза Григорова стана майка на момченце (снимка)

Актрисата Луиза Григорова стана майка на момченце за първи път.

Преди минути Луиза сподели мила снимка в личния си Инстаграм профил, на който се вижда как държи малката ръчичка на бебето.

"Бран Макариев" гласи единствено текстът към снимката, което показва името, което момченцето ще носи. Снимката вече е харесана от хиляди хора, а благопожеланията за Бран и майка му валят.

 

 


Името Бран е препратка към хитовия фентъзи сериал "Игра на тронове", в който един от главните герои е Бран Старк. В края на поредицата именно той се сдобива с титлата, за която всички герои на сериала се борят.

Бащата на момченцето е съпругът на Луиза Григорова - режисьорът Мартин Макариев. През април тази година двойката съобщи новината, че чакат бебе.

Актрисата Луиза Григорова, която стана популярна с ролята си на д-р  Вяра Добрева в супер успешния сериал „Откраднат живот" е съхранила стволови клетки на бебето си. Решението за стволовите клетки обяви самата тя в социалните мрежи. "След много проучване, четене, срещи, консултации с лекари и приятели, с Марти решихме, че ДА, ще съхраним стволови клетки на нашето бъдещо дете и избрахме за тази цел Cells4Life", написа на преди време. Нашето мнение е, че след като света, но в случая основно медицината, напредва така стремглаво, ние трябва да бъдем в крак с нея, подчерта тя.

За да изберем точно банката, на която да се доверим за тази доста важна стъпка в живота ни, не стигнаха ден и два. Много време четохме, срещахме се с хора и в крайна сметка Cells4Life ни спечелиха по всички параграфи", каза Луиза Григорова.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08