Шоу

Хороскоп за днес – 3 октомври

  03.10.2020 08:59  
Хороскоп за днес – 3 октомври

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 3 октомври 2020 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Родените в третата декада са в рискова позиция в днешния ден. Съветът е да не отивате в крайности, да не се въвличате в спорове и конфликти и да мислите повече за нуждите на дома. Тази вечер може да ви предложат изгодна сделка и възможност да започнете печеливша работа и бизнес. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. Не се знае откъде ще изскочи заекът.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес не е ден за обяснения. Не си разваляйте комфота и настроението. Ограничете контактите, почивайте, не се включвайте в излишни спорове. Родените до 1 май са прекалено нахъсени и настроени да налагат волята и личните си приоритети. Отстъпете, съгласете се с желанията на близките. Не излизайте извън пътеката на дипломацията и компромиса и всичко ще е наред.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Днес природата се стреми към хармония, но на нашето ниво ще се води размирна политика. Дори и да се стремите към балансираност и спокойствие ще се намери кой да ви разбърка живота и отношенията. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Не убивайте птици и не ходете за гъби. Кръвта се обновява.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес Луна и Марс от Овен са в конфликтен аспект с трите планети в Козирог и със Слънцето на родените в третата декада. Вероятни са скандали и неочаквани негативни обрати в отношенията. Не рискувайте излишно, не провокирайте околните и не се поддавайте на провокации. Запазете хармонията и дипломатичния тон в отношенията и направете нужния компромис. Не играйте хазартно.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес доминирате в средата си, движите се амбициозно и разпоредително и с лекота получавате това, за което другите претендират и се борят без успех. Шансът е на ваша страна и в любовта. Вчерта не замръквайте на непознати места. Навлизате в неблагоприятен период, в който ще плащате за чуждите удоволствия и екстри и ще попадате в критични и рискови ситуации.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днешният ден изглежда привидно спокоен, но неусетно се надига буря, създават се конфликти и се нарушава равновесието, към което всички се стремим. Не се намесвайте в чуждите разправии и делби. Тази вечер може да спечелите една битка без да сте я водили. Конкурентите ви взаимно ще се елиминират. Ще ви се предложат изгодни варианти за работа и печалба. Навлизате в силен период.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес може да развалите стари връзки и да направите рисков ход. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Ще бъдете провокирани и подтикнати да се намесите в чужди дела, от които ще излезете виновни и ощетени. Изолирайте се максимално и по възможност си останете у дома. Вечерта ближете рани и взимате окончателни решения за раздели или ненамеса.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днешният ден се свързва с човешката душа, с желанието да се разберем, помирим и да разделим неделимото преди. Съвпадът на Марс и Луна провокира агресивната ви реакция и при най-дребния емоционален проблем. Не се ядосвайте за дреболии. Излезте сред природата, проведете физически упражнения водещи към релакс и хармония. Кръвта се обновява, връзките ни също.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

За родените в третата декада днешният ден носи любов и уреждане на зациклени отношения. Активизирайте се, може да се разберете по спорни въпроси с близки и приятели и да постигнете максималното при преговори. Природата се стреми да запази равновесието. Погрижете се и съхранете спокойствието у дома. Нека инициативата излиза от вас. С лекота ще разделите неделимото преди.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес Луна и Марс от Овен са в квадратура с трите планети във вашия знак. Родените след 10 януари доста ще се поизпотят, ще бъдат притиснати до стената от нечии непремерени действия и от случайността, която ще ви извади от равновесие в труден момент. Може да навредите и на здравето си. Не се препоръчват оперативни намеси в областа на главата. Патите си от ината и агресията.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на агресия в момент, когато природата се стреми да запази баланса на пълнолунието. Чашата на търпението прелива и някъде ще се стигне до агресивни действия. Не ви е мястото там, където един търси сметка на друг, а така и двате страни объркват сметките на околните. Почивайте, търсете уединение сред природата, проведете цикъл оздравяващи и релаксиращи упражнения.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на човешката душа, на задушевните връзки и на желанието да се усмиряват и омиротворяват конфликтите. Това не значи да се караш с един, за да се помириш с друг. Не правете нищо на всяка цена, за да не платите висока такава. Съвпадът на Луната с Марс провокира възбудима емоционална реакция и невъздържано поведение в момент, когато трябва да се действа отговорно и премерено.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08