Шоу

Луната преминава в Дева и не трябва да бързате

  12.10.2020 15:34  
Луната преминава в Дева и не трябва да бързате

Луната е в Лъв и е намаляваща. Успешно време за всяко едно начинание. Смело вземайте решения и не пийте алкохол. Така Люмиер повдигна духа на хората, преди да започне с лошите новини в своя седмичен хороскоп в "Социална мрежа" по Канал 3. 
 
Луната преминава в Дева във вторник и тогава трябва да премислите решенията си и да не бързате. Вярвайте на интуицията си и си щадете стомаха. 
 
Ретроградният Меркурий ще ни блъсне с все сила на 14 октомври и това ще продължи чак до 3 ноември. Не е желателно да се купува бяла техника и компютри. Могат да покажат дефекти. Бъдете много внимателни ако решите да купите нова кола до 3 ноември. 
 
В четвъртък луната е във везни. Не подписвайте договори, не започвайте нова работа.  В петък е новолунието. Внимавайте с храната, защото стомахът е уязвим. В събота Луната е в Скорпион и вече нараства - подходящо време за пътуване.
 
Овен
 
Финансов успех за работещите с изкуства, удоволствия, антикварна дейност. Също за строителството. Успешен период за финансовите трансакции. Не се доверявайте изцяло на подчинените си. Вярвайте на партньори или съюзници. 
Тактичност в любовта.
 
Телец
 
Стремеж за духовно израстване. Добри възможности за интелектуален труд. Финансова подкрепа от съдружниците. Не подписвайте договори, за да не сгрешите. В края на периода е време за готвене. 
 
Близнаци
 
Деловите хора ще довеждат нещата до успешен край. Благоприятен момент за преговори с началници. Очаквайте приходи от наем. Това важи най-вече за брокерите.
Конролирайте стремежа си към удоволствията и любовните истории, за да нямате проблеми с образованието.
 
Рак
 
Ще мислите за тайни намерения и грижи. Не са изключени непредвидени разходи. Реализацията на проектите ще зависи от стечение на обстоятелства. 
 
Лъв
 
Загуби заради фалит на банка или по друга причина. Внимавайте със съдружниците си. Деловата активност ще е насочена към домашна безопасност. Възможни са грешни решения. Периодът е благоприятен за почивка. Обърнете внимание на възрастни роднини. 
 
Дева
 
Неустановеност и затруднено общуване в семейството. Не пренасяйте негативното в работата си. Оставете на заден план своето аз. Ще имате пътувания с търговска цел.  Ще постигнете добра организираност в работата. 
 
Везни
 
Авторитет и обществено положение - особено за занимаващите се с изкуство. Хармонични семейни отношения. Можете да вземете пари от застраховка. Пригответе се за успехи при деловите връзки. Придобивка от интелектуален труд. 
 
Скорпион
 
Изучавате висши духовни науки. Не контактувайте с чужденци. Ще получите дребни подаръци. Благоприятен период за преговори с началници. Нови възможности за запознанства и приятелства. 
 
Стрелец
 
Ще смените жилището. Полезна обмяна на мнения за дългосрочно планиране. Трябва да се взимат важни житейски решения с отражение върху близкото бъдеще. Не разчитайте на новите приятелства. 
 
Козирог
 
Активни търговски сделки и подкрепа от околните. Може и да има неудачи. Работата, свързана с писане, ще ви създава главоболия. Може да преосмислите своите виждания за собствения и чуждия труд. Промяна на жилището би била полезна
 
Водолей
 
Очаквайте събитие, което ще ви издигне в живота. Ще проявите предприемчивост и ще заработите над собствен проект. Делови връзки с чужденци ще увеличат паричните ви постъпления. Ще бъдете крайно практични в работата си. Трябва да овладявате нервите си. 
 
Риби
 
Успехи при нови делови връзки и при пътуване с рекламни цели. Това ще стабилизира поразклатения ви имидж. Не давайте пари назаем, особено на приятелите си. Можете да разчитате на възможност за намиране на работа. От финансова гледна точка, не сте заплашени с провал.  


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19