Шоу

Хороскоп за днес – 15 октомври

  15.10.2020 08:30  
Хороскоп за днес – 15 октомври

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес – 15 октомври 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден за отказ от собственост в името на близките и децата. Може да се продаде или купи имот и да се уредят наемни отношения. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция, а утре и за останалите ще има проблеми. Едно пътуване се отменя или посоката се променя поради променената ситуация или нечие отсъствие. Здравето е нестабилно, намалете натоварването.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Денят е добър за уреждане на имотни сделки и участие в съвместни брокерски инициативи. Един ще прехвърли имот, друг ще уреди наследство. Като цяло отношенията с роднини ще се хармонизират след проведените преговори. Днес плащаме за спокойствието си в бъдеще, за материалната обезпеченост, за сигурността на семейството и децата. Бъдете отговорни и делови.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден с пречистваща и прочистваща енергетика. Символ е свещеният лотос. Разтворете се към близките, търсете контакти с доказани в миналото партньори и приемете нова програма за действие. Една идея започва осъществяването си. Намирате нужната база и финансиране. Каквото се посади ще даде богата реколта напролет. Бъдете далновидни, действайте в дългосрочен план и в перспектива.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден за преговори по отношение на имоти и наследства. Време е да се разпределят наличностите, да се покрият нуждите на близките и децата. Ще се наложи да давате повече. Изчистете старите задължения, освободете се от нежелани влияния. Опитайте да заживеете отделно или самостоятелно. Не подарявайте отрязани цветя и не сечете дървета. Не подсичайте чуждите мечти.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден, в който може да направите изгодна покупка на апартамент или офис, на вила или ателие. Вложете парите си в нещо материално и в бъдеще инвестицията ще ви се отплати. Чудесен ден за встъпване във владение, за финализиране на отдавна уреждана сделка и имотна процедура. Някой ще се уреди и с наследство, а за друг и наследникът е на път. Чакайте придобивки.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Денят и благоприятен за финализиране на брокерски инициативи, за уреждане на покупко-продажби на жилища и офиси. Може да смъкнете от цената и да се договорите за допълнителните условия. Тенденцията е всичко да мине гладко. Не се пренапрягайте, следете кръвното. Започнете прочистваща сокова диета. Работете в градината. Каквото посадите ще даде богата реколта.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Финализирайте имотна сделка. Опитайте да се разберете с роднини по отношение на спорни имоти и наследства. Този ден може да ви осигури нужното спокойствие, както и бъдещата база за живот и развитие на бизнеса. Уредете наемни отношения. Ден с пречистваща енергетика. Сложете в ред семейните дела. За утре не планирайте сключване на нови договори и важни делови срещи.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на разтварящия се лотос. Чакрите се отварят, сетивата се активизират, енергетиката е ведра, хармонична и пречистваща. Възможно е духовно прозрение. Каквото се посади в земята ще се хване и даде богата реколта. Каквото ви дойде на ум е добре да го внедрите в практиката си. Да не се секdт дървета и подсичат чуждите амбиции. Не подарявайте отрязани цветя. Не искайте много.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден за приключване на дела свързани с имоти и наследства. Най-добрият ден в месеца за финализиране покупката на жилище. Постигате нужното при преговори и си стискате ръцете. Приключените сделки ще донесат придобивки, ще затвърдят позициите ви на работното място и ще донесат нужното успокоение и разширение у дома. Ден на взаимно изгодни продажби и договаряния.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден за финализиране на имотни и наследствени дела. Родените в първата декада вървят към преместване, а родените в третата декада може да получат и нещо странично, което не са очаквали и планирали. Случващото се ще помогне да разширите личната си база и да се заземите на важна позиция. Подкрепете материално и децата за придобиване на жилище.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес получавате награди за добре свършената работа. Посаденото ще даде богата реколта, а идеите, които давате избуяват и подпомагат действията на тези, които в бъдеще ще ви подкрепят. Денят е благоприятен за брокерски дейности и финализиране на имотна сделка. Разширявате сферата си на влияние. Получавате положителни отговори на молби и запитвания.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден с блага и пречистваща енергетика, която действа одухотворяващо и обновяващо на личните ви и делови връзки. Възможно е духовно прозрение. Контролирайте емоциите, опитайте да се разберете с роднини по неследствените дела. Сеят се есенниците. И семената на надеждата и знанието попадат на благоприятна почва. Влизате в ролята на учител. Пазете очите, следете кръвното.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19