Шоу

Българка обърка полета си, кацна в Украйна, вместо в Испания

  20.10.2020 15:04  
Българка обърка полета си, кацна в Украйна, вместо в Испания

Жената попадна в Киев, след като е тръгнала към грешната врата, а персоналът на „Райънеър“ не е забелязал, че бордната й карта е за друг полет, съобщава "Дейли Стар Онлайн".

Инка Филева възнамерявала да се отправи към Валенсия, Испания, за да види гаджето си, което живее там, но е изненадана, след като пристига в друга страна.
 
30-годишната дама, която е родом от България, но в момента живее в Лондон, купува билет за полета до Валенсия в 7:10 ч. от летище Станстед в неделя, 18 октомври, но нещата не тръгват по план.

Тя споделя историята в профила си във Фейсбук, като обяснява: "В момента съм в Киев!! Чакам на летището и най-лошото е, че тук няма офис на „Райънеър“, така че всичко отнема векове, за да се подреди!"

"Не разбирам как билетът ми беше сканиран и предаден и как дойдох до тук без виза".

Говорейки ексклузивно за „Дейли Стар Онлайн“, Инка казва: „В началото беше толкова стресиращо, не разбрах как билетът ми беше сканиран и ме пуснаха в Киев".

"Летях от летище Станстед и мисля, че трябваше да отида до порта 44, а съм се озовала на порта 54".

Тази грешка обаче не била поправена и Инка се качва на борда на самолета, след като служителите са сканирали бордната й карта и са я пуснали към полета до Киев.

"Провериха билета ми няколко пъти, дори попитах в самолета в колко часа ще пристигна във Валенсия и ми отговориха, че полета е два часа и петнадесет минути."

Тъй като това е полет в ранните часове на сутринта, Инка, която работи като барман, проспива цялото пътуване.

Когато пристига с ужас разбира, че не се намира изобщо в Испания, виждайки, че знаците, надписите и полицията са съвсем различни от това, което очаква.

Междувременно гаджето на Инка я чака на летището във Валенсия, без да знае какво се е случило.

Инка разказва подробно: „Толкова се изплаших, когато полицията започна да се приближава към мен, никой не говореше английски и искаха паспорта.“

"Най-странното е, че пътувах с европейската си лична карта, но имах паспорт в чантата, така че просто ми сложиха печат и ме изкараха навън."
 
Попаднала в безумната ситуация, без да има представа как се е озовала в съвсем друга държава, Инка започва да плаче и отива до информационния пункт, за да помоли за помощ.

На информационното бюро дори не могат да разберат как се е озовала там и й искат билета за Киев. Тя продължила да им показва билета за Валенсия, без някой да разбере как се е случило всичко това.

След дълго чакане на летището през целия ден жената се изказва ласкаво за услужливия и любезен персонал, който се свързва с „Райънеър“ и урежда обратен полет до Лондон утре, откъдето ще лети за Валенсия по-късно през деня.
 
За съжаление, авиокомпанията няма представителство на летището в Киев, което прави нещата още по-трудни, но все пак тя е настанена в близкия хотел.

Инка не е доволна, че на авиокомпанията са необходими повече от шест часа, за да уреди всичко с полетите и хотела.

"Аз съм само момиче в чужда държава, слава Богу, служителите на летището са разбрани", казва тя.

„Дейли Стар Онлайн“ се е обърнал към „Райънеър“ за коментар.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48