Икономика

Нова пералня с изкуствен интелект вече и у нас

  24.10.2020 14:04  
Нова пералня с изкуствен интелект вече и у нас
  Samsung

Samsung Electronics стартира продажбите в България на изцяло обновена гама интелигентни перални. Една от иновациите е пералната машина Samsung WW9800T, която е оборудвана с функции, базирани на изкуствен интелект (AI), които персонализират процеса на пране с цел постигане на още по-добър резултат за по-малко време.

Изкуственият интелект при домакинските уреди анализира поведенческите модели на потребителите и препоръчва персонализиран режим на употреба. Оборудван с лесен за работа потребителски интерфейс, AI Control елиминира необходимостта потребителите да въвеждат своите настройки всеки път. Функцията AI Wash използва сензори за установяване на теглото и замърсяването на прането, за да се определи оптималното количество вода и препарат за дозиране.

Революционната Samsung технология QuickDrive позволява да се скъси продължителността на пране с до 50% и потреблението на енергия с 20% . Цифровият инверторен компресор на Samsung работи с иновация на базата на магнити, която позволява пералнята да е още по-тиха, но същевременно е още по-производителна. Същевременно изразходваната енергия в сравнение с универсални уреди от този клас е по-малко.

Технологията Samsung EcoBubble увеличава ефекта на детергента, превръщайки го в меки мехурчета, като по този начин позволява по-бързото проникване в тъканите, дори в студена вода. Удобството от гледна точка на потребителя засяга и процеса на сушене. Auto Cycle Link сдвоява съвместими перални и сушилни директно, за да зададе автоматично най-добрия цикъл на сушене за всяко зареждане.

Всички нови уреди от тази продуктова категория на Samsung поддържат SmartThings, като позволяват на потребителите контрол над настройките на прането от своя смартфон и функции като Laundry Planner и Laundry Recipe, за персонализиране на режимите на пране.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19