Новини

И Херо Мустафа е под карантина

  27.10.2020 12:14  
И Херо Мустафа е под карантина

И американският посланик Херо Мустафа обяви, че се е самоизолирала заради контакт със заразан с коронавирус. Тя призова хората да спазват всички изисквания и изрично благодари на медицинските работници у нас за усилията в борбата с COVID-19.
Миналия петък Херо Мустафа присъства на събитието по случай подписването на ключови документи в сферата на сигурността на 5G мрежите и на ядрената енергия за граждански цели между САЩ и правителството. В посолството беше и премиерът Бойко Борисов, който по-късно се оказа заразен с коронавируса. 
България и САЩ подписаха ключови документи в сферата на сигурността на 5G мрежите и на ядрената енергия за граждански цели
Съветникът на американския президент Доналд Тръмп Робърт по национална сигурността О'браян пък пожела днес на Бойко Борисов бързо възстановяване. Както е известно премиерът е  на домашно лечение с общо неразположение. Властите не разкриват с какви медикаменти се лекува министър-председателят, но той коментира, че лечението му е както на всеки друг заразен българин.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19