Шоу

Хороскопът ви за днес!

  02.11.2020 07:59  
Хороскопът ви за днес!

Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас. 

Телец
Никой не може да отрече това, че сте щастлив човек! Щом ситуацията е започнала да става интересна, Вие сте се оказали на най-доброто място, на първия ред! Определено сте в центъра на цъбитията и трябва да се подготвите за това, което е все още в сила. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има предвид какво предстои днес, очаквайте леко объркване и забързани сигнали. Всичко това е нормално и ще Ви бъде от полза, принуждавайте се да забавите ход. Енергията , която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, но трябва да се постараете, да бъдете наравно с тях.

Близнаци
Сърцето излиза от ритъм, отношенията са непредсказуеми, така че не правете планове и гледайте бързо да реагирате на промените в ситуацията. Не се парфюмирайте много и не стойте дълго пред огледалото. Лош ден за всякакви ритуали и магична дейност. Бъдете каквито сте, казвайте каквото мислите и ще си спестите грижи. Ден на маниакалните депресии, не се препоръчват комбинации на лекарства с алкохол и дрога. Трудно овладявате фантазиите си, прекрачвате заложените бариери в любовта.

Рак
Не може да се каже, че това е най-удачният ден за промени. Не че такива съвсем не са Ви нужни, но просто днес каквото и да се промени, то не е на добро. Останете верни на своя любим човек, на своите привички и даже на своите недостатъци. В тях също има определена прелест.

Лъв
Днешният ден ще постави пред Вас проблеми от личен характер, и никой няма да може да ги реши заедно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашия любим човек няма да Ви бъде помощник по този въпрос, поради което звездите препоръчват да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами , според своите сили.

Дева
Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в усамотение, но не и сред многолюдна тълпа. Вие хем искате да си отдъхнете както трябва, хем искате да прекарате времето си с един много важен за Вас човек. Така че вместо на сила да отидете някъде и да си давате вид че отлично си прекарвате, ако наистина нямате настройка за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер само за двама.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете поглед към личния си живот. В края на крайщата началникът или партньорът могат да почакат, а своята съдба може да изпуснете безвъзвратно. Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион
Ако не сте напълно уверени в чувствата на своя любим човек към Вас, не си заслужава да го запознавате със своята най-добъра приятелка, за да не се наложи след това да станете свидетел на тяхната свaтба. Ако сте убедени, че този човек е наистина нужен за Вас, то побързайте със запознанството.

Стрелец
Макар че днес може да удържите победа над недоброжелателите , да изпреварите конкурентите и да постигнете не лоши резултати в работата, денят не може да бъде наречен безусловно успешен. Професионалните проблеми ще възникват по-бързо, отколкото можете да ги решите, и трябва буквално да се разкъсате на части, за да не изпуснете нищо. За съжаление, влиянието на неблагоприятните тенденции в сферата на личните взаимоотношения, е доста силно. Ще се карате с човека, когото обичате , и колко повече го обичате, толкова по-силно и по-често ще се карате. Да се сдобрите ще бъде доста сложно.

Козирог
Днешният ден ще Ви донесе стремеж да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като дори и не сте се замислили за последиците от тези (евентуални) действия, които искате да направите, може да извършите куп (откровено казано) глупости. За щастие допуснатите днес грешки ще множете да оправиоте почти без усилие. Не е желателно през този ден да се сключват крупни сделки, и в частност - да продавате свое ценно имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, но ще бъде добре, ако са предварително планирани, за да избегнете спонтанността на придобиване.

Водолей
Денят е еднакво хубав за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Грижите за децата , а и за половинката, ще Ви донесат особено удоволствие. Освен това денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома : снабдяване с продукти, ангажименти в сферата на услугите, играчките, както и домашното стопамство.

Риби
Мъдрост и разсъдливост ще са Ви много необходими през този ден, когато се отнася за отношенията с Вашия любим човек.В противен случай скандалите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не действат благоприятно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка утре, а днес се постарайте да потърпите....


Анкета

Съгласни ли сте да тестват децата ви в училище?


Резултати
Видео
Това е най-изолираната къща на света
 10.01.2021 17:21      
Видео
Запознайте се с новия Jeep Grand Cherokee 2021
 09.01.2021 14:05