Новини

"Лев Инс" пуска Застраховка "Домашно имущество" и "Безопасен Интернет"

  02.11.2020 11:38  
\

От 1 Ноември 2020г. Лев Инс предлага Застраховка „Домашно имущество” в пакет със застраховка "Безопасен интернет" на промоционални пред-коледни цени с 20% отстъпка. За периода на промоцията минималната премия по полицата е 16,32 лева (или само 5 стотинки на ден) и покрива щети на недвижимото имущество в размер до 10 000 лева и на движимото до 1500 лева. Посочените суми са минимални, а клиентите имат възможност да избират различни нива на покритие. Застраховка „Домашно имущество” е с изключително опростена процедура за сключване, не се изисква опис или документ за собственост. В полза на клиентите са включеният денонощен авариен асистънс за спешни ключарски услуги, електро или ВиК аварии, както и покритието за щети, нанесени на трети лица.

В периода на промоцията клиентите могат да се възползват и от възможността за защита на домашния интернет с добавка „Безопасен интернет“ за само 10 лева.  Всеки, който работи от вкъщи, може да сърфира в Интернет по-бързо, по-сигурно и по-удобно. Благодарение на специализирания Интернет филтър, клиентите получават защита от:

-     Интернет адреси, които са част от черен списък;

-     Зловредни реклами;

-     Скриптове за обмен на телеметрични данни;

-     Сайтове с автоматизирани скриптове и препратки към Интернет адреси, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание.

Промоционалните цени по застраховка „Домашно имущество“ са валидни до 28 февруари 2021г. Застраховката може да бъде сключена в офисите на компанията, при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на Лев Инс или да бъде заявена директно през сайта на дружеството.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10