Спорт

Хърн отписа шанс за Кубрат срещу Джошуа

  05.11.2020 13:34  
Хърн отписа шанс за Кубрат срещу Джошуа

Кубрат Пулев отново бе поставен в ролята на боксьора, който няма никакъв шанс срещу Антъни Джошуа и световният шампион на IBF, WBA, WBO и IBO просто ще отметне задължението си срещу българина. Това звучи от думите на агента на британеца Еди Хърн, който обяви, че вече има сигурна дата за бой на Ей Джей с шампиона на WBC Тайсън Фюри.

На Острова мечтаят да видят този сблъсък, който би могъл да определи новия абсолютен №1 в тежка категория- И според Хърн това ще се случи на 21 април догодина, най-вероятно на стадион “Уембли” в Лондон.

За да може да се реализира планът обаче, Джошуа трябва да победи Кобрата на 12 декември в “О2 Арена” отново в английската столица. А Краля на циганите да нанесе първо поражение в 21-ия мач на Агит Кабайел седмица по-рано.

“Вече има дата за мач на Джошуа и Фюри. Не виждам причина двамата да не се бият на 21 април. Единственото, върху което работим в момента, е правата за излъчване на срещата. Това е единственият двубой, който има смисъл да бъде организиран през следващата година. Щабовете и на двамата вярват, че ще победят. Искам Ей Джей да стане абсолютен световен шампион и той е много близо до осъществяване на тази цел”, коментира Хърн.

Той определи Фюри като най-добрия шоумен в дивизията, но по отношение на боксовите умения Джошуа нямал равен.

“Те са напълно различни, като деня и нощта, а общото е, че са страхотни боксьори. Това прави и мачът толкова голям и желан от всички. Не защото са британци, а защото са напълно различни личности. Тайсън не изглежда като да е нещо особено по отношение на физиката, докато Джошуа сякаш е планина от камъни. Двамата преминаха през много - Фюри през депресия, наркотици и сериозно затлъстяване, а Джошуа - психически се възстанови след мача с Руис. Тайсън обаче е шоумен, докато Джошуа е човек на работата”, каза още Хърн./gong.bg


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48