Новини

Христо Иванов пусна компромат срещу Георги Марков

  10.11.2020 15:22  
Христо Иванов пусна компромат срещу Георги Марков

Изключително гнусно видео, от което може само срам да хване всеки нормален човек, пуснаха от "Да, България" срещу бившия конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков. Материалът е съставен от тенденциозно избрани кадри и реплики от участия на Марков в няколко телевизии и коментари на Христо Иванов. Освен това са извадени няколко факсимилета от документи, които доказвали, че Георги Марков е бил агент на ДС.
Георги Марков от над три десетилетия е абсолютно праволинеен антикомунист. Като депутат и конституционалист винаги е бил яростен противник на предишния тоталитарен строй. Блестящ оратор, а неговата прословутата реплика за "седесарския шут на БКП" го направи най-мразения политик от бившите комунисти и настоящи социалисти. И те му отмъстиха, изкараха му картонче. Подобни листчета, които по никакъв начин не доказват съпричастност към комунистическите служби се извадиха и за стотици други неудобни  хора. Жертвите бяха изкарани палачи. Така си отидоха омаскарени и набедени много достойни хора като Доньо Донев, а други подобно на легендата на журналистиката Божана Димитрова, сами се отказаха от публични изяви, погнусени и разочаровани от действителността.
Прийома на "Да, България" срещу Георги Марков много наподобява методите за набедяване на КГБ по подобие на неговия предшественик НКВД. Всъщност основният сценарист на пасквила срещу Марков - Христо Иванов е наследник на болшевишката фамилия от СССР Бойкикеви, в която явно нищо не се е променило. Може би режисьор на видеото е бившият прокурор и член на БКП от Разград по време на Възродителния процес и сегашен лидер на ДСБ Атанас Атанасов, на когото никой ченгесарски прийом не му е чужд.
А колко са истински обвиненията срещу Георги Марков, че е писал доноси говори най-вече фактът, че няма нито един документ доказващ тези действия. Въпреки че от 20 години се твърди, че Марков е бил агент няма и един човек, който да е потърпевш и да е заявил, че депутатът е писал срещу него.
Може би Христо Иванов и компания са решили днес на 10-ти ноември така да си отмъстят на Георги Марков с помия във фейсбук, но пръските повече ще залеят тях.
Публикуваме видеото на "Да, България" с препоръката, който държи на хигиената си да не го гледа.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19